911 Operator gratis voor pc (Epic Games Store – 14 september)

15 september 2023 om 06:17 in Gratis met Geen reacties

911 Operator is nu gratis beschikbaar op de Epic Games Store. Mis deze kans niet om een fantastisch simulatiespel te scoren! De promotie eindigt op 20 september.

  Free Epic Games Storey    

Lees dit bericht in :

   

Belangrijke feiten

  • Haal 911 Operator gratis op bij de Epic Games Store vanaf 14 september 2023 tot 20 september 2023.
  • 911 Operator heeft 80% korting op Steam tot 17 september 2023.
   
 

911 Operator is een simulatiespel waarin je de rol speelt van een 9-1-1-telefoonoperator die oproepen moet beantwoorden en politieagenten, ambulancepersoneel en brandweerlieden moet sturen naar verschillende noodsituaties.

Het spel wordt gespeeld vanuit een top-down perspectief, waarbij je toegang hebt tot een kaart van een stad in de Verenigde Staten, een lijst van hulpvoertuigen en een oproepenlogboek.

Als je ooit films zoals The Call of The Guilty hebt gezien en geïntrigeerd was door het idee om zelf een operator te zijn, dan biedt dit spel je een praktische ervaring. Hoewel het slechts een videospel is, is het uitdagend en kan het stressvol zijn.

911 Operator is beschikbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Switch. Voor PC-gamers die 911 Operator willen bemachtigen, is er nu een aanbieding die je niet kunt weigeren!

  911 Operator CD Key cheap    
 

Promoties voor de 911 Operator CD-sleutel voor PC

Terwijl Steam zijn speciale promotie van 80% korting op 911 Operator tot 17 september 2023 heeft, komt de Epic Games Store met een nog betere deal: een gratis 911 Operator CD-sleutel!

Vanaf vandaag tot 20 september kun je je eigen exemplaar van de 911 Operator PC CD-sleutel gratis krijgen! Ga gewoon naar deze link en klik op “Ontvangen” om direct zonder kosten te beginnen spelen.

Als je een van deze geweldige deals mist, hebben we de oplossing! Gebruik onze prijsvergelijkingstool om de goedkoopste 911 Operator CD-sleutel in realtime te vinden. Voeg vervolgens exclusieve kortingscodes van Allkeyshop toe bij geselecteerde verkopers om je besparingen nog verder te verhogen.

   

Voor meer game-nieuws, aanbiedingen, gratis proefversies en releases van gratis te spelen games, blijf hier op Allkeyshop op de hoogte!

 
 

By Nathalie

 

RELEVANTERE ARTIKELEN