Alles wat je moet weten over Star Wars: Squadrons

19 september 2020 om 12:41 in Allkeyshop Video Gaming News, Blog, Cdkeynl Nieuws, GNews met no comments

Read post in AllKeyShop GocleCD KeyforSteam CDKeyIT claveCD CDkeyPT

Star Wars: Squadrons, de volgende grote Star Wars-titel van de legendarische uitgevers Electronic Arts ligt om de hoek, en hieronder verdiepen we ons in wat je kunt verwachten als het spel wordt gelanceerd.

 

Het spel zal een rijk en meeslepend verhaal bevatten dat zich afspeelt in Endor’s nasleep en de vernietiging van de tweede Death Star. Star Wars: Squadrons geeft de spelers de controle over twee piloten in het door oorlog verscheurde sterrenstelsel, één voor het Vanguard Squadron van de Nieuwe Republiek, en de andere voor het Empire’s Titan Squadron.

 

Star_Wars_Squadrons_buy_key_steamkey_cdkey_steam_compare_price_game_ea_flightgame_video_game_games_tie_fighter

Star Wars: Squadrons heeft ook een zware focus op multiplayer. Ontwikkelaars Motive Studios hoorde de schreeuw van de fans in de melkweg en omvatte zowel Squadron modus (een 5v5 team deathmatch-achtige ervaring), en Fleet Battle wat zal toezien op grootschalige doelgerichte gevechten in meerdere fasen, waar ook spelers mee kunnen doen in het bombarderen.

 

 

Er zullen acht speelbare iconische schepen voor u beschikbaar zijn om te vliegen. Dit zijn de X-wing, A-wing en Y-wing, en voor het Rijk zijn er de TIE Interceptor, TIE Bomber, TIE Fighter, en de nieuwe U-wing en TIE Reaper geïntroduceerd in de Star Wars: Rogue One film.

Spelers kunnen snelle first-person multiplayer dogfights verwachten op een paar van de meest iconische locaties in het Star Wars universum, waaronder Yavin Prime, Esseles, Nadiri Dockyards, Galitan, Sissubo en Zavian Abyss.

 

Star_Wars__Squadrons_key_buy_steam_keys_cdkeys_steam_compare_prices_games_ea

 

Er is nog meer goed nieuws voor mensen met een PlayStation 4 of een VR-headset op de PC. De game kan ook van begin tot eind in virtuele realiteit worden gespeeld, waardoor spelers in een echt meeslepend en adrenalinegevoelig Star Wars-verhaal terechtkomen.

 

Vergelijk de prijzen voor de beste VR-games

Compare prices for the best VR Games on Allkeyshop

 
   

Hoeveel zal Star Wars: Squadrons kosten?


 

Het spel zal lanceren tegen een schijnbaar lage prijs voor een AAA-spel, vooral als je bedenkt dat EA al heeft aangekondigd dat het spel geen microtransacties zal bevatten.

Star Wars: Squadrons verkoopt tegen een lage prijs van $40, waarbij Electronic Arts zelf aangeeft dat, hoewel het spel is ontwikkeld met de consument in het achterhoofd, het de breedte en omvang van andere EA spellen mist.READ: Wat is de beste prijs voor Star Wars: Squadrons?

 

Welke aanpassingsmogelijkheden kun je verwachten?


 

Met Star Wars: Squadrons die de releasedatum snel nadert, hebben we een veel beter begrip van de aanpassingsmogelijkheden die spelers kunnen verwachten als ze in het spel zijn.

Spelers kunnen hun piloten aanpassen met de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende hoofden, meerdere outfits, inclusief kleuren, kleding, broeken, handschoenen, helmen en stemmen.

Natuurlijk kunt u ook uw starfighter aanpassen, met inbegrip van het selecteren van dashboard figuren, cockpit hologram, schip verf, stickers, en hangende items.

Zoals veel first-person competitieve spellen, zal Star Wars: Squadrons voorzien zijn van kill cams, wat betekent dat je in staat zal zijn om de cockpit te zien van degenen die je vermoorden en ze zullen in staat zijn om de jouwe te zien. Echter, voor degenen die wensen voor een meer authentieke ervaring, is er de mogelijkheid om alle aangepaste ontwerpen uit te schakelen.

 

Een nieuwe standaard voor Star Wars Games


 

Door de jaren heen heb je vaak alleen maar kunnen spelen als de rebellen in Star Wars games – omdat iedereen houdt van een goed persoon. Je zou terug moeten gaan naar 2003, naar Star Wars: Knights of the Old Republic, voor een spel waar je de donkere kant zou kunnen kanaliseren naar een niveau dat zelfs keizer Palpatine jaloers zou maken.

Dat is tot de recente Battlefront spellen. Battlefront 2 laat spelers toe om te spelen als de Keizerlijke krachten, en biedt een campagne aan vanuit het oogpunt van het Imperium en speelbare helden van de duistere kant in online multiplayer.

De aanpassingsopties, de capaciteit om als Nieuwe Republiek en Galactisch Imperium te spelen, en de steun voor joysticks en HOTAS-controles zijn een zeker teken dat EA definitief begrijpt wat de spelers willen.

   

Hoe win je in Fleet Battles in Squadrons


 

   

Gedetailleerde systeemvereisten voor Star Wars: Squadrons


 

U hoeft geen Monster PC te hebben voor Star Wars: Squadrons.

De game trailers laten een aantal zeer indrukwekkende next gen graphics zien, maar hieronder gaan we door de minimale systeemvereisten en de aanbevolen voor zowel de normale als de VR-versies.

System Requirements

Minimum

Recommended

VR Recommended

OS Windows 10 Windows 10 Windows 10
CPU (AMD) Ryzen 3 1300X Ryzen 3 3200G Ryzen 3 3200G
CPU (Intel) Intel i5-7600 Intel i7-7700 Intel i7-7700
RAM 8 GB 16 GB 16 GB
Graphic Card (AMD) Radeon HD 7850 or same Radeon RX 480 or same Radeon RX 570 or same
Graphic Card (NVIDIA) GeForce GTX 660 or other GeForce GTX 1060 or other GeForce GTX 1070 or other
DirectX 11 11 11 
Internet Connection for Multiplayer Internet Connection of at least 512 KB/s speed Internet Connection of at least 512 KB/s speed Internet Connection of at least 512 KB/s speed
HD Space 30 GB 30 GB 30 GB
   

Ben je klaar om te vliegen?


 

Star_Wars__Squadron_key_buy_steam__keys_cdkey_steam__compare_best_prices_video_games_ea_electronic_arts

 

Bekijk onze VR Headset Picks om je spel naar het volgende niveau te brengen.

Op welke platforms is Star Wars Squadrons beschikbaar?