Back 4 Blood – Zombie Hunter Crew klaar om de Ridden te trotseren

5 oktober 2021 om 12:46 in Gaming News met no comments

Back 4 Blood heeft zijn launch trailer vrijgegeven met de Cleaners, de overlevenden van een ramp die mensen veranderde in angstaanjagende wezens genaamd Ridden.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

Back 4 Blood’s co-op actie staat klaar voor lancering op 12 oktober, en Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben de lanceringstrailer gepresenteerd.

De trailer laat de Cleaners in actie zien terwijl ze vechten tegen hordes Ridden om de wereld terug te winnen voor de mensheid. Spelers kruipen in de huid van een van de Cleaners en vormen samen met drie andere spelers een team in de co-op multiplayer van de verhaal campagne. Als je het alleen aan wilt pakken, kun je ook solo spelen.

  back 4 blood cd key beste prijs  

Er zijn 8 Cleaners om uit te kiezen, en je kunt ze aanpassen hoe je wilt en ze uitrusten met het spel assortiment van wapens en items.

  koop back 4 blood cd key  

We kregen ook een glimp van Back 4 Blood’s PvP swarm mode waar spelers kunnen kiezen om de rol van een Cleaner te spelen of een van de Ridden te zijn. Elke kant komt met zijn eigen set van specialiteiten, vaardigheden en wapens.

  vergelijk cd key prijzen voor back 4 blood  

We weten dat je niet kunt wachten om Back 4 Blood’s zombie-dodende actie en meer in handen te krijgen, dus wacht niet langer en koop je CD key vandaag alleen hier bij Allkeyshop.

Hier is ook een handige gids zodat je weet welke editie het beste bij jou past: Back 4 Blood – Welke editie te kiezen?

 Back 4 Blood zal beschikbaar zijn voor PC, PS4/PS5, en Xbox One/Xbox Series X|S.

 

RELEVANTERE ARTIKELEN