Beste nieuwe spellen die deze week uitkomen: 20 november – 26 november

20 november 2023 om 19:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Lees dit bericht in :

 

CDkeyNL vergelijkt de prijzen van videospelletjes.

   

BELANGRIJKSTE SPELLEN VAN DE WEEK


 

In Stars and Time

 

Sluit je aan bij Siffrin en vrienden op een queeste om een kwaadaardige koning omver te werpen in een opwindend RPG-avontuur met tijdlussen. Net als de overwinning binnen handbereik lijkt, slaat de tragedie toe en wordt de klok gereset. Terwijl Siffrin vecht om los te breken uit de tijdlus, gebruik herinneringen als pantser, zoek de gunst van de God van Verandering en sta tegenover vijanden in intense gevechten.

   

Valfaris: Mecha Therion

 

Therion is terug op jacht naar Lord Vroll in deze explosieve 2.5D side-scrolling shoot ‘em up, de opvolger van het geprezen Valfaris. Na ontsnapt te zijn uit Valfaris strekt de queeste van Therion zich uit tot aan de melkweg, met een episch hoogtepunt. Beheers de kracht van Mecha Therion, een geducht pak bewapend met verwoestend vuurkracht, inclusief de kenmerkende Hellwraith minigun die getormenteerde zielen afschiet.

   

Pathfinder: Wrath of the Righteous – The Lord of Nothing

 

The Lord of Nothing is de vijfde premium DLC voor Pathfinder: Wrath of the Righteous, en concludeert het verhaal uit de tweede DLC, Through the Ashes. Verken nieuwe locaties, sta tegenover een demonenheer, bepaal de uitkomst met meer dan vijf unieke eindes, en creëer een nieuw personage met 15 archetypen, spreuken en eigenschappen die beschikbaar zijn in de hoofdcampagne.

      Beste nieuwe spellen die deze week uitkomen          
   

Maandag 20 november

 

In Stars and Time

   
   

Dinsdag 21 november

 

Valfaris: Mecha Therion

   
   

Pathfinder: Wrath of the Righteous – The Lord of Nothing