Call of Duty verwijderd van PlayStation nadat Microsoft Activision Blizzard koopt?

19 januari 2022 om 15:13 in Gaming News met no comments

In een deal die het gamelandschap zal veranderen, is Microsoft van plan Activision Blizzard te kopen voor bijna 70 miljard dollar, waardoor het bedrijf het op twee na grootste gaming bedrijf ter wereld zal worden, na Sony en Tencent.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

VOOR HOEVEEL KOOPT MICROSOFT ACTIVISION?


 

Microsoft heeft besloten Activision Blizzard te kopen in een all-cash deal ter waarde van $68 miljard, waardoor Microsoft een groter gamebedrijf wordt dan Nintendo.

  is cod on xbox game pass?  

De overname zal Overwatch, World of Warcraft, Diablo, StarCraft, Candy Crush en Call of Duty toevoegen aan Microsofts spelbibliotheek.

Het is een spannende deal voor gamers, want Phil Spencer, CEO van Microsoft Gaming, onthulde dat Microsoft “zoveel Activision Blizzard-games als we kunnen” wil toevoegen aan de Xbox Game Pass.

  where can I buy cheap Xbox subscriptions?  

Het zou kunnen betekenen dat Overwatch, Diablo, en Call of Duty allemaal worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Er is geen nieuws over de vraag of deze franchises Xbox exclusives worden, en we zullen waarschijnlijk pas iets horen in het boekjaar 2023, wanneer de deal waarschijnlijk zal worden gesloten.

 

 

Het is echter niet allemaal goed nieuws, want de aankoop van Activision Blizzard door Microsoft betekent ook dat het bedrijf de voortdurende controverses en rechtszaken over de behandeling en intimidatie van werknemers bij Activision Blizzard erft.

  how can I get xbox game pass free?  

Er gaan geruchten dat Bobby Kotick, de CEO van Activision Blizzard en bestuurslid van The Coca-Cola Company, zal aftreden wanneer de deal rond is.

Microsoft’s overname van Activision Blizzard volgt op hun recente aankoop van ZeniMax, het moederbedrijf van Bethesda, de ontwikkelaar en uitgever van The Elder Scrolls en Fallout franchises.

Microsoft ziet de deal als een nieuwe stap in de richting van de metaverse, een immersief platform dat traditionele gaming zal combineren met AR, VR, cloud gaming en streaming.


 

KOOP GOEDKOPE STEAM CD KEYS BIJ CDKEYNL


 

Voor al het laatste video game nieuws, trailers, en de beste deals, zorg ervoor dat u ons bookmarked.

U kunt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor goedkope CD keys, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s vinden.

     

RELEVANTERE ARTIKELEN