Cdkeynl Giveaway tegen Covid 19 ! Ga met ons mee !

24 maart 2020 om 09:59 in Blog met no comments

Allkeyshop heeft besloten om op zijn niveau mee te doen aan de strijd tegen covid 19. Voor dit doel hebben we gekozen voor een organisatie die doneert aan goede doelen over de hele wereld.

   

Om deel te nemen aan onze dagelijkse wedstrijd ga naar deze pagina:

https://www.allkeyshop.com/blog/covid-19-charity-giveaway/

Allemaal samen tegen het coronavirus.

 

GlobaGiving is een organisatie die het makkelijk en veilig maakt om te doneren aan lokale projecten over de hele wereld, terwijl ze non-profit organisaties de tools, training en ondersteuning biedt die ze nodig hebben om effectiever te worden.

We hebben ook besloten om de Folding@home tool te installeren die ons in staat stelt om middelen van onze computers toe te wijzen aan onderzoek. U kunt zich aansluiten bij Team Allkeyshop en een deel van uw PC-middelen doneren aan biomedisch onderzoek.

Installeer Folding@home: https://foldingathome.org/start-folding/

Word lid van de Team Allkeyshop : https://stats.foldingathome.org/team/247195 u hoeft alleen maar de Team Allkeyshop-identificatie te plaatsen om lid te worden ( 247195 )

We zullen snel op onze websites Steamkeybox.com, Allkeyshop.com, Goclecd.fr, keyforsteam.de, CheapdigitalDownload.com de GlobalGiving Gift Cards opzetten waarmee u deze organisatie kunt helpen.

Tot slot zullen we deze cadeaubonnen ook beschikbaar stellen aan onze Streamers-partners, zodat zij deze ook kunnen ondersteunen via hun online wedstrijden.

Bijgewerkt op 30/03/2020 Meer en meer van jullie sluiten zich bij ons aan op FAHControl en helpen met biomedisch onderzoek, we danken jullie voor jullie deelname. U bent geweldig !