De beste CD Key Store kortingen van vandaag (1 Augustus 2020)

1 augustus 2020 om 15:00 in Blog, Deal of the Day met no comments

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

We hebben de beste kortingen voor videogames hier, op dit moment! Bekijk onze lijst, en sla meer op in uw CD-sleutelaankoop!

Wilt u meer korting op games? Je kunt ze allemaal krijgen op Daily Deals pagina!


BESTE KORTINGEN (1 Augustus 2020)


RAGE 2

 

Legendarische studio’s id Software en Avalanche Studios komen samen om de meest adrenaline pompende open-wereld first-person shooter in de geschiedenis van het genre te creëren.

Een apocalyptische gebeurtenis heeft de wereld verwoest en op de rand van de chaos gebracht. Als Walker, de laatste Ranger, heb je te maken met gewelddadige tirannen en machtswellustige gekken terwijl je probeert een einde te maken aan het meedogenloze regime van de Autoriteit.

Gebruik een gevarieerd arsenaal aan verwoestende wapens, ruige voertuigen en Nano Riet Krachten, laat je woede de vrije loop en breng een bloedbad aan.

 

Trials Rising

 

Ervaar een ander soort motorraces als je de op natuurkunde gebaseerde puzzel achtige circuits doorkruist. Rijd over de hele wereld met elk circuit dat je naar verschillende belangrijke locaties over de hele wereld brengt, van New York City tot de Grote Muur van China en meer.

Ervaar de nieuwe Tandem Bike modus en werk samen met een vriend, want ieder van jullie bestuurt dezelfde motor en probeert deze op het circuit te houden.

Pas je rijder en fiets aan met meer dan 10.000 items en ga dan online om te pronken met je rijvaardigheid in stijl.

 

World War 3

 

Ervaar een realistische militaire FPS die zich in de moderne tijd afspeelt. Een nieuw wereldwijd conflict is ontstaan en heeft de weg vrijgemaakt voor twee actievolle spelmodi met op teamwork gerichte vuurgevechten tussen infanterie en gepantserde eenheden.

Elke kaart toont een echte locatie, die de gevechten diep in de straten van Moskou, Warschau, Berlijn en meer voert. Elk wapen, elk uniform en elke uitrusting is natuurgetrouw nagemaakt, zodat je je land met trots kunt vertegenwoordigen tijdens de strijd.

Doe mee aan het verbeteren van het spel door je aan te sluiten bij de gemeenschap en suggesties en feedback te geven die de toekomst van het spel kunnen helpen vormgeven.

Planet Coaster

 

Creëer het themapark van uw dromen met innovatieve bedieningselementen en een ongekende authenticiteit. Construeer uw park stuk voor stuk, selecteer elke rit, ontwerp paden en landschappen, beeldhouw de natuur volgens uw visie.

Elke attractie gedraagt zich realistisch en dat geldt ook voor elke bezoeker die erop stapt. Beheer het reilen en zeilen in uw park en zorg ervoor dat uw klanten de tijd van hun leven hebben.

Probeer je vaardigheden uit met verschillende in-game uitdagingen of laat je inspireren door andere makers online.