Devil May Cry 5’s nieuwste trailer is een snel overzicht van de serie

Door Veena1 uit maart 2, 2019 Blog met Geen commentaar

Als uw trailers en previews van Devil May Cry 5 heeft bekeken en dacht: “Dit ziet er gaaf uit, maar ik heb nog nooit een van de vorige games gespeeld”, maak u niet al te veel zorgen. Capcom heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht met een overzicht van wat er tot nu toe in de serie is gebeurd om u op de hoogte te houden en klaar te maken voor de nieuwe aflevering.

De Story So Far-trailer vertelt het duistere verhaal achter de afstamming van Dante, zijn start in de demon-jacht-industrie, zijn rivaliteit met zijn broer Vergil, zijn eerste ontmoeting met zijn neef Nero en andere iconische gebeurtenissen. Het zet ook het podium voor de nieuwe antagonisten, de Ring of Fate. U kunt de volledige trailer hieronder bekijken:

Het is gemakkelijk om te vergeten dat de laatste vermelding in de serie hoofdlijnen meer dan een decennium geleden was. Natuurlijk helpt het niet dat er in 2013 een reboot uitkwam waarvan we nu verondersteld worden dat het verhaal achterwege blijft. Gelukkig blijkt dat u maar twee minuten nodig hebt om genoeg te leren of te onthouden over de serie om aan de slag te gaan met het nieuwste avontuur. Maar zinkende tijd in de vorige games is beslist de betere route om te gaan, als u de luxe hebt om dat te doen.

Devil May Cry 5 wordt gelanceerd op 8 maart voor PC, Xbox One en PS4.