Dexter Stardust Adventures In Outer Space – Gratis spel op Prime Gaming

22 september 2023 om 13:00 in Abonnementen met Geen reacties

Ontdek de spannende avonturen van Dexter Stardust in de ruimte helemaal gratis. Sluit je bij hem aan op een epische reis vol opwinding en verwondering, zonder extra kosten met je Amazon Prime Gaming-abonnement.

  Play for Free on Prime Gaming 2023    

Lees dit bericht in :

   

Belangrijke feiten

  • Speel Dexter Stardust Adventures In Outer Space gratis op Prime Gaming
  • De gratis toegang tot het spel begint op 21 september 2023
    Play Dexter Stardust Adventures In Outer Space for Free  

Na een sterke start in september met het gratis spel Football Manager 2023 eerder deze maand, gaan we nu opnieuw voor een ander gratis videospel, aangeboden door Amazon Prime Gaming!

Dexter Stardust Adventures In Outer Space is de vierde titel die Prime Gaming deze maand weggeeft aan zijn abonnees.

Dit spel is een point-and-click avonturenspel dat zich afspeelt in een verre melkweg, waar je de rol aanneemt van Dexter Stardust, een jonge ruimteverkenner die de melkweg moet redden van een kwaadaardig buitenaards ras.

Voor alle ruimtekadetten daarbuiten zal dit spel je zeker opwinden terwijl je verschillende planeten en ruimtestations verkent, puzzels oplost en vijanden bevecht.

Voor de volledige lijst met gratis games en in-game content die deze maand beschikbaar is op Amazon Prime Gaming, bekijk ditartikel.

 
 

Waar kan je de CD-sleutel van Dexter Stardust Adventures In Outer Space goedkoop kopen?

Heb je geen Amazon Prime Gaming of het budget om videogames voor de volle prijs te kopen? Allkeyshop heeft je gedekt!

Koop de CD-sleutel van Dexter Stardust Adventures In Outer Space goedkoop door eenvoudigweg onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Het zal je niet alleen laten zien waar je de CD-sleutel van het spel Dexter Stardust Adventures In Outer Space voor de laagste prijs kunt kopen, maar het geeft je ook informatie over de prijsgeschiedenis, beschikbare kopersbeschermingsprogramma’s en betalingskosten voor PayPal en creditcards.

En om je besparingen nog verder te vergroten, ontvang exclusieve Allkeyshop kortingscodes bij geselecteerde verkopers die je ook in de prijsvergelijkingstool zult zien.

Het maakt niet uit op welk platform je speelt en waar je je bevindt, we hebben wat je zoekt. Koop de CD-sleutel van Dexter Stardust Adventures In Outer Space goedkoop met Allkeyshop nu!

 
     

Voor meer gamingnieuws, deals, gratis proefversies en updates over free-to-play-games, blijf hier alleen op Allkeyshop op de hoogte!

 
 

RELEVANTERE ARTIKELEN