Dit is wanneer chip tekorten eindigen voor PS5, Xbox & PC

16 mei 2022 om 19:56 in Gaming News met no comments

Intel CEO, Pat Gelsinger, heeft zijn mening gegeven over wanneer het wereldwijde tekort aan chips en halfgeleiders zal eindigen.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  

WANNEER KOMT ER EEN EINDE AAN HET TEKORT AAN CHIPS VOOR PS5 EN XBOX?


 

AMD CEO Lisa Su zei onlangs dat het wereldwijde tekort aan chips en halfgeleiders, dat van invloed is op de levering van PC’s, Xbox- en PlayStation-consoles, eind 2022 of begin 2023 zal eindigen.

  where can I buy a Xbox Series X?  

Helaas heeft Pat Gelsinger, CEO van Intel, tegen CNBC gezegd dat hij verwacht dat de tekorten tot in 2024 zullen aanhouden.

COVID-19 zag veel mensen in lockdown en gedwongen om thuis te blijven, waardoor de vraag naar consoles en PC’s steeg.

   

Die vraag was echter veel groter dan het aanbod omdat het personeel werd ingekrompen en de productie stil kwam te liggen als gevolg van het coronavirus.

Gelsinger vertelde CNBC dat de tekorten aanhouden omdat kritische productie “tekorten nu apparatuur hebben getroffen en sommige van die fabrieks hellingen meer op de proef zullen worden gesteld.”

  when will the PC chip shortage end?  

Microsoft heeft onlangs fabrikanten betaald voor voorrang voor chips, waardoor er meer Xbox Series X-consoles zijn, maar dat ging ten koste van de PS5-voorraden.

Het ziet er dus naar uit dat de Xbox, PlayStation en PC onderdelen te kampen zullen blijven hebben met voorraadtekorten, waarbij 2024 nu als einddatum wordt geopperd.

  ps5 vs xbox series x  

Met geen einde in zicht voor de komende jaren, zei Gelsinger dat Intel kijkt naar het verplaatsen van hun fabrieken naar de VS, waardoor ze hopelijk minder afhankelijk zullen zijn van de Aziatische markten.


 

KOOP GOEDKOPE GAME SLEUTELS OP ALLKEYSHOP


 

Voor al het laatste video game nieuws, trailers, en de beste deals, zorg ervoor dat u ons bookmarked.

Je kan de beste en goedkoopste online deals vinden voor goedkope CD keys, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN