Epic Games Store Mega Sale 2021 nu live Gratis spel NBA 2K21

22 mei 2021 om 15:53 in Gaming News met no comments

De Epic Games Store Mega Sale is terug, samen met de Epic Coupon en gratis games!

Door     Veena  |  Sir_Magnetron Sir_Magnetron

 

WAT IS DE EPIC MEGA SALE?


 

Dit is een tijdsevenement waarbij de Epic Games Store geweldige kortingen biedt voor bekende games zoals Assassin’s Creed Valhalla, Godfall, Rage 2 en Cyberpunk 2077, om er maar een paar te noemen. Ook worden er elke week van de Mega Sale gratis games weggegeven. Dit evenement loopt van 20 mei tot en met 17 juni. Bij de Epic Mega Sale hoort ook de Epic Coupon!

WAT IS DE EPIC COUPON?


 

De Epic Coupon is een kortingsvoucher die tijdens de duur van de Mega Sale kan worden gebruikt voor in aanmerking komende games. U kunt uw Epic Coupon krijgen bij uw eerste aankoop tijdens de actieperiode. De waarde van de Epic Coupon is €10 en kan worden gebruikt voor games van €14,99 of meer.

  Epic Coupon  

Zodra je je aankoop hebt gedaan, krijg je nog een coupon zolang het spel dat je hebt gekocht €14,99 en meer kost. Dit gaat door tot het einde van de Mega Sale. Zorg ervoor dat je je coupons opgebruikt, want ze verlopen aan het einde van de uitverkoop.

Meer details over de Epic Coupon vind je HIER.

 

GRATIS GAMES MET DE EPIC MEGA SALE!


 

Zoals hierboven vermeld geeft de Mega Sale niet alleen geweldige kortingen maar wordt er ook elke week een gratis game bij geleverd. Deze week is de gratis game NBA 2k21!

    Speaking of free games, we have more free games for you available here!