Gratis World of Warcraft Realm transfers beschikbaar voor een beperkte tijd

9 september 2019 om 08:18 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Nu World of Warcraft Classic direct na de lancering problemen ondervindt met het inloggen op de server en lange wachtrijen, is Blizzard hard aan het werk geweest om te proberen de serverproblemen te verlichten. Ze hebben onlangs nieuwe gebieden toegevoegd en bieden spelers nu de kans om hun personages gratis te migreren.Een character transfer kan worden gestart vanuit het character select screen of het wachtrij scherm. Hier is de lijst van mogelijke realm transfers zoals gepost in de Blizzard EU forums:

ENGLISH

  • Van SHAZZRAH naar DRAGONFANG
  • Van GOLEMAGG naar DRAGONFANG
  • Van FIREMAW naar EARTHSHAKER
  • Van GEHENNAS naar EARTHSHAKER
  • Van MORGAINE naar JUDGEMENT
  • Van RAZORGORE naar BLOODFANG

FRANÇE

  • Van SULFURON naar FINKLE

DUITSLAND

  • Van LUCIFRON naar HEARTSTRIKER
  • Van VENOXIS naar HEARSTRIKER

Opmerking: Dragonfang, Earthshaker en Heartstriker zijn allemaal nieuwe gebieden.

Blizzard heeft ook een aantal beperkingen opgelegd die zullen voorkomen dat bepaalde spelers hun personages naar een ander rijk migreren. Guild leaders kunnen geen rijken verplaatsen. Karakters met actieve veilingen of biedingen, of zelfs degenen die mail hebben, zullen ook niet in staat zijn om rijken over te dragen. Tot slot kunnen spelers met bestaande personages op de PvP-server van bestemming hun personage niet overdragen als het van de andere partij is.

Er zijn ook een paar zeer belangrijke dingen die je moet overwegen voordat je gaat springen. Het eerste is dat zodra de overdracht is voltooid, je misschien je personage een andere naam moet geven als de naam van het personage al is overgenomen op het gebied van de bestemming. Ten tweede is de verhuizing onomkeerbaar en kan niet ongedaan gemaakt of gewijzigd worden, zelfs niet als je contact opneemt met de klantenservice van Blizzard.

In het geval dat een bestemming vol raakt, worden de gratis transfers zonder waarschuwing afgesloten. Daarom moedigt Blizzard spelers, vooral degenen die als groep spelen, aan om zo snel mogelijk gebruik te maken van de gratis transfers.

World of Warcraft Classic is nu beschikbaar als gratis service voor spelers met een actief WOW-abonnement.


OOK IN CDKEYNL NIEUWS


 

World of Warcraft Klassieke lanceringen met een toast van 15 jaar

 

World of Warcraft Classic is uitgebracht, maar Blizzard viert ook de 15e verjaardag van het spel. Bekijk de epische video die ze voor de fans hebben gemaakt.


AllKeyShop Rewards Program