Hard West 2: Doe nu mee met de Open Beta

14 mei 2022 om 15:12 in Gaming News met no comments

Je kunt nu meedoen aan de Hard West 2 open bèta op Steam om een deel van de campagne en meer te ervaren.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  
 

Hard West 2 is begonnen met zijn open bèta op de PC, en die loopt tot 5 juni 2022. Je kunt toegang krijgen via Steam.

De open bèta geeft je toegang tot een “klein deel van de volledige campagne van het spel.” Je zult ook in staat zijn om een aantal van de speciale vaardigheden te ervaren die personages zullen krijgen.

Good Shepherd Entertainment heeft ook een gameplay video toegevoegd die je hierboven kunt bekijken.

  Hard West 2 Open Beta on Steam  

Hard West 2 is een turn-based strategy RPG dat zich afspeelt in een Wild West-thema wereld. Je speelt als de hoofdpersoon Gin Carter die bekend staat als een beruchte outlaw, en er op uit is om de Ghost Train te pakken te krijgen die geladen is met federaal goud. In dit spel worden volksverhalen over het Wilde Westen en het occulte met elkaar vermengd, waardoor je een spel krijgt dat boordevol actie en bovennatuurlijk is.

Je zult worden vergezeld door een band van outlaws in uw missie, en elk van hen hebben hun eigen bovennatuurlijke vaardigheden of wapens.

  hard west 2 cd key price  

Hard West 2 bevat de gloednieuwe Bravado State die tactiek en gevechten naar een heel niveau brengt. Als je deze activeert, vul je Action Points aan waarmee je meer schade kunt aanrichten.

Je kunt je ook verheugen op de vuurgevechten als je je posse bewapent met verschillende wapens met behulp van speelkaarten.

  hard west 2 cheap cd key  

Hard West 2 heeft op dit moment geen releasedatum, maar de Steam pagina laat zien dat het gepland is om ergens dit jaar te lanceren. Je kunt het ook op je verlanglijstje zetten.

 

RELEVANTERE ARTIKELEN