Iron Harvest 1920 lanceert twee nieuwe trailers voor Operation Eagle

28 mei 2021 om 13:37 in Gaming News met no comments

Iron Harvest 1920 krijgt een nieuwe uitbreiding genaamd Operation Eagle. Om verder te bouwen op de hype hebben de ontwikkelaars er zowel een story trailer als een gameplay trailer voor gelanceerd.

Door Veena  |  Sir_Magnetron Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Iron Harvest Operation Eagle Flying Units

Ontwikkelaar King Art Games neemt de game mee naar het Midden-Oosten met de nieuwe stand-alone uitbreiding Operation Eagle.

Het spel speelt zich af in de Saoedi-Arabische woestijn, waar de Saksen heersen. De bedoeïenen stammen hopen hulp te krijgen van de Usonians. Het plan is om de Saksen, die hun land bezet hebben, ten val te brengen. De olie onder al het zand lijkt de drijvende kracht van de bezetters te zijn.

Hier is de trailer van het verhaal voor je:

 

De andere video die de ontwikkelaars hebben gedeeld is een 5 minuten durende gameplay trailer. Deze bevat verschillende beelden van de nieuwe campagnemissies van het spel. We krijgen luchtaanvallen te zien met kanonnen, een enorm luchtschip, grondwapens die vliegende eenheden kunnen neerhalen, en die vlammenwerper die het vuur van de hel recht uit de lucht laat neerdalen.

Bekijk de Operation Eagle Gameplay B-Roll hieronder (pas op voor die vlammenwerper):

Operation Eagle is zoals gezegd een opzichzelfstaande uitbreiding. Dit betekent dat je het basisspel niet hoeft te kopen om het te kunnen spelen. De uitbreiding is nu beschikbaar, en als je de Iron Harvest deluxe editie hebt gekocht, krijg je deze er gratis bij.

Als je de uitbreiding niet koopt, krijg je nog steeds extra’s voor Iron Harvest, zoals de nieuwe factie Usonia en de nieuwe luchteenheden.

 

RELEVANTERE ARTIKELEN