5
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(1 vote)


5 5 1

Koop CyberLink PowerDirector 16 Ultimate CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de CyberLink PowerDirector 16 Ultimate CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je CyberLink PowerDirector 16 Ultimate rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor CyberLink PowerDirector 16 Ultimate?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van CyberLink PowerDirector 16 Ultimate op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
3 oktober 2017
Official website
Developer
CyberLink
Publisher
Koch Media ,CyberLink
Platforms
PC
PEGI
--
Tags
Videoproductie
Activation
  

Over deze software


CyberLink PowerDirector 16 Ultimate is een videobewerkingssoftware die wordt geleverd met professionele videobewerking en een uitstekende productie voor alle niveaus van contentmakers.

  • Het maakt niet uit wat of waar u aan het bewerken bent of in welk formaat, PowerDirector neemt zijn plaats in als de definitieve Windows videobewerkingssoftware.
  • Het wordt geleverd met alle hulpmiddelen die handig zijn voor het assisteren van iedereen op elk niveau van expertise. PowerDirector is er trots op dat het gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen is met een lage vaardigheidsvloer maar een hoog vaardigheidsplafond.
  • De software wordt geleverd met One-click Color Correction, Intelligent Color Match, Color Grading zoals de Pro’s, Customizable Design Tools onder een groot aantal andere geweldige functies.

Minimum:


  • OS: Windows 7 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i-series, AMD Phenom II
  • RAM: 2 GB
  • HDD: 7 GB

Aanbevolen:


  • RAM: 6 GB
  • DirectX: 11

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
10.0

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 84,22€ tot 129,99€.

U kunt zowel met de CD Key van de winkel onmiddelijk downloaden alsook via de website van de uitgever. Volg aub de stappen en instructies die de verkoper heeft gegeven.
ROW CD KEY : It means for Rest Of the World (countries which are not concerned by the region restrictions). This product can't be purchased and activated in all countries. Please read the store description to know the full list of countries which are concerned. Use the key to Download and play CyberLink PowerDirector 16 Ultimate on PC.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter