2
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Highrisers CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Highrisers CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Highrisers rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Highrisers?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Highrisers op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
15 juli 2021
Official website
Developer
Solar Powered Games
Publisher
Assemble Entertainment
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
RPG
Activation
  

OVER DIT SPEL


De wereld zoals wij die kennen is verdwenen. Een mysterieuze prion ziekte heeft het grootste deel van de bevolking geïnfecteerd, waardoor de gastheer in een eeuwige droomtoestand terecht komt en ze veranderen in hersenloze slaapwandelaars die het licht mijden. Highrisers is een stedelijke survival RPG over 4 mensen die proberen te overleven en ontsnappen uit een stad vol wolkenkrabbers en slaapwandelaars.

 • Met de gemakken van een moderne samenleving weg steden worden hard en vijandig te krijgen uit het wordt de nummer een prioriteit. De helikopter op het dak is kapot, hij kan alleen korte afstanden vliegen en van gebouw naar gebouw springen.
 • De Helikopter is niet het enige probleem als de zon ondergaat worden de slaapwandelaars actiever, voorbereiden op de nacht is een must. Vindingrijkheid is je bondgenoot, maak meer gereedschap, wapens en machines om je kansen te vergroten; Als je niet genoeg voorbereid bent, verberg je, schrik je ze af, en hou je ze op tot zonsopgang komt.
 • Alle 4 de overlevenden zullen sterven als ze alleen zijn gelukkig zijn mensen sociale dieren, bundelen hun middelen en vaardigheden samen elke overlevende ontgrendelt unieke perks, en crafting recepten ontgrendelen krachtige interacties tussen de vier personages.

Save The World Editie


Save The World Editie bevat het basisspel plus twee extra goodies!

 • Save The World
 • Save The World Kunstboek
 • Save The World Behang

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 500 MB
 • GPU: NVIDIA GeForce 750M / GeForce GTX 650
 • DirectX: 11

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
4.6

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 16 aanbiedingen van 2,02€ tot 23,99€.

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Highrisers. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Save the World Edition
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter