Koop qomp2 Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een qomp2 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je qomp2 rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR qomp2 Nintendo Switch?

Koop qomp2 op de Nintendo Switch voor 19,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Nintendo FR bij 4 vertrouwde verkopers die 4 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
20 februari 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Graphite Lab
Uitgever
Atari
Activatie
PEGI
3
Tags
Actie Avontuur Platformer Puzzel Sfeervol

OVER DIT SPEL


Verlaat de peddels en stuiter vrij! Verken een nieuwe wereld in qomp2, een kunstzinnige heruitvinding van Pong. In dit minimalistische maar gevaarlijke landschap bestuur je een Pong-bal die hunkert naar vrijheid, met intuïtieve bediening met twee knoppen.

 
  • Wees de Bal: Ontsnap uit de peddelgevangenis! Verken een strakke wereld met slechts 2 knoppen – flip en dash je weg.
  • Uitdaging Aangenomen: 30 levels, 4 werelden, lastige vijanden en 4 bazen wachten op je. Simpele bediening verbergt diepe strategie – overwin gevaren, flip schakelaars en verover het doolhof.
  • Minimalistisch Meesterwerk: Een rustgevende soundtrack kalmeert je geest terwijl je door de strakke wereld navigeert. Ontwar een woordeloos verhaal van zelfontdekking.
  • Nooit een Saai Stuiter: Beheers veranderende mechanismen voor nieuwe verrassingen bij elke bocht! Dood is snel, maar respawn is sneller – blijf stuiteren!
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van qomp2

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van qomp2 op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of qomp2 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

4 comments 0 0 0 0 1 0 2 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen