Logo

Koop Samurai Jack Battle Through Time Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Samurai Jack Battle Through Time Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Samurai Jack Battle Through Time kunt downloaden op de Nintendo Switch vanaf de Nintendo eShop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Samurai Jack Battle Through Time OP Nintendo Switch?

Koop Samurai Jack Battle Through Time voor de Switch voor 39,99€ bij Nintendo FR, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Nintendo FR-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 4 vertrouwde winkels met 4 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je Switch-games te garanderen.


Release datum
21 augustus 2020
Officiële website
Ontwikkelaar
Soleil
Uitgever
Adult Swim Games
Activatie
PEGI
16
Tags
Actie Avontuur Platformer Hack & slash Combat Singleplayer

OVER DIT SPEL


Beleef een hartverwarmende levenssimulator waarin je het leven van een kind dat in een gewoon Chinees gezin is geboren beheerst.

  • Volg het leven van een Chinees kind vanaf de geboorte tot aan de leeftijd van 18 jaar. Het spel heeft meer dan 100 eindes die worden bepaald door de keuzes die je in die 18 jaar maakt.
  • Beslis wat voor leven het kind zal hebben — zorgeloos en gelukkig of slaafs weg op schoolwerk, of misschien een balans van beide.
  • Ga door de uitdagingen van het leven die worden gepresenteerd als verschillende minigames. Verbeter je statistieken en leer nieuwe vaardigheden door middel van Fragmenten die je uit deze mini-games haalt.
  • Ga de interactie aan met 14 vrienden en leef je leven ten volle. Bekijk deze relaties tot bloei komen en zie hoe ze invloed hebben op het einde dat je krijgt.
  • Vervolg het verhaal door een nieuwe playthrough te beginnen waarbij je kind profiteert van de prestaties van je vorige playthrough.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Samurai Jack Battle Through Time

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Samurai Jack Battle Through Time op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Samurai Jack Battle Through Time uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen