Koop TEST DRIVE UNLIMITED SOLAR CROWN Xbox One Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een TEST DRIVE UNLIMITED SOLAR CROWN spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je TEST DRIVE UNLIMITED SOLAR CROWN rechtstreeks naar Xbox One kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

Hoe vind ik de beste prijzen voor TEST DRIVE UNLIMITED SOLAR CROWN op Xbox One ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van TEST DRIVE UNLIMITED SOLAR CROWN op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
22 september 2022
Official website
Developer
KT Racing
Publisher
Nacon
Activation
Platforms
PEGI
18
Tags
Race

OVER DIT SPEL


Test Drive Unlimited Solar Crown is een open wereld race en rijden sim game ontwikkeld door KT Racing die zich afspeelt in Hong Kong schiereiland gebouwd 1:1 schaal. De eenentwintigste game in de lange erfenis van Test Drive games, deze gloednieuwe iteratie behoudt het DNA van de eerste games en vernieuwt het voor het moderne tijdperk. Bestuur auto’s van grote gesponsorde bedrijven in de industrie, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg, Apollo, Dodge, en nog veel meer, maar om ze te kunnen besturen, zul je je omhoog moeten werken. Dus, waar wacht je nog op? Pak je sleutels en leef je leven van luxe, vergeet niet dat in de wereld van TDU sociale status alles is.

 
  • In de wereld van Test Drive Unlimited Solar Crown, kun je je aansluiten bij een van de twee clans de “Sharps” die zichzelf beschouwen als de elite van de elite met auto’s met een uitgesproken traditionalistische stijl van verfijning en een klassieke uitstraling van luxe of de “Streets” mensen die vooral niet willen dat hun auto’s opgaan in de menigte, succes voor hen is synoniem met indruk maken en tegen de stroom in gaan.
  • De organisatoren van het Solar Crown toernooi hebben de stad van de vele gezichten Hong Kong geselecteerd als de locatie voor hun volgende competitie. Je zult zowel de stedelijke als de jungle kant van Hong Kong intiem leren kennen, de ideale speeltuin om de score tussen de Streets en de Sharps te vereffenen.
  • Test Drive Unlimited Solar Crown is in de eerste plaats een spel over de liefde van auto’s, vooral luxe degenen, zoals vermeld toegang wordt alleen verleend nadat u bewijzen dat uw vaardigheid en loyaliteit eerst, The Solar Hotel zal uw basis van de operaties het is waar de meeste van de spelers wonen en gebouwd door de organisatoren zelf.
  • Je zult niet alleen racen, sommige quests vereisen dat je naar vergaderingen gaat, bepaalde mensen vervoert of je aansluit bij een konvooi, wees altijd op de juiste plaats op het juiste moment meer mogelijkheden zullen zich voor je openen zodra je een gerespecteerd lid van de Solar Crown bent geworden bezoek casino’s, nachtclubs, daken, etc. maar je moet nooit je uiteindelijke doel uit het oog verliezen.

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 3 aanbiedingen van 58,81€ tot 58,81€.

UK XBOX ONE GAME CODE : Xbox Live Game Code for UNITED KINGDOM ONLY. Use the Digital Code received by mail in your Xbox One account to download TEST DRIVE UNLIMITED SOLAR CROWN Xbox One from the Xbox Live. Internet connection is required. Please read the store description about any language or region restrictions.
USA Xbox Digital Spel Code. Alleen Noord Amerika.
Xbox Digital Spel Code Europa. Je kan de code direct vanaf je Xbox ingeven en vanaf Xbox Live downloaden.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (6)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards