Monster Harvest – Verzamelen en Farmen actie RPG

13 mei 2021 om 11:14 in Gaming News met no comments

Merge Games heeft de release van Monster Harvest uitgesteld naar 8 juli 2021. Oorspronkelijk was een release op 13 mei 2021 gepland. De farming RPG zal digitaal worden uitgebracht voor PS4, Xbox, Switch en Steam.

By  Author Merc  Merc | Sir_Magnetron Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Monster Harvest CD Key Best Price

 

De ontwikkelaars willen de extra tijd gebruiken om de game simpelweg groter te maken. Ze plannen nog wat nieuwe content, waaronder een nieuw vrouwelijk personage, een dungeon map, een grotere boerderij en meer NPC’s.

Het landbouw genre lijkt langzaam maar zeker zijn hoogtepunt te bereiken. Het is altijd erg populair geweest, maar zelden zijn er nieuwe uitlopers ontstaan in de opeenstapeling die ze recentelijk hebben gehad. Onlangs nog werden twee nieuwe farming RPG’s overgefinancierd op Kickstarter: Coral Island, dat je uitnodigt naar een tropisch eiland, en Ova Magica, dat farming combineert met het verzamelen van monsters, lukte dat.

Een andere RPG, genaamd Kitaria Fables, laat je farmen en avonturieren met katten.

 

Buy Monster Harvest Best Deals

 

Het unieke van Monster Harvest is dat je niet farmed en ’s avonds de kerkers afstruint, maar dat je de twee combineert. Je kweekt planten die monsters kunnen worden! Met behulp van magisch slijm kunnen je planten muteren in monsters en met je ten strijde trekken. Je kunt vijanden bevechten met een verscheidenheid aan zogenaamde Planimals en de wereld ontdekken, die vol zit met personages, steden en grotten.

De makers zijn heel open over waar de inspiratie voor het spel vandaan komt: titels als Doraemon Story of Seasons, Harvest Moon, of My Time at Portia dienden als inspiratie. 

PLANIMALS IN VERSCHILLENDE SEIZOENEN


 

De drie verschillende seizoenen – droog, nat en donker – zijn uniek. Deze hebben invloed op je speelstijl. Je kunt bijvoorbeeld verschillende planten kweken in bepaalde seizoenen. De mutaties van het Donkere seizoen zijn bijzonder gevaarlijk.

Bekijk hieronder de bijgewerkte “Release Date Trailer”.

 

     

RELEVANTERE ARTIKELEN