MultiVersus: Worden mijn vorderingen en unlocks gereset?

5 augustus 2022 om 18:18 in Gaming News met no comments

Warner Bros. en Player First Games hebben bevestigd of je voortgang op MultiVersus gereset zal worden na de lancering van de open bèta.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Banner  
 

ZAL MIJN VOORTGANG OP MULTIVERSUS GERESET WORDEN?


 

MultiVersus is een nieuwe free-to-play platform fighter van Warner Bros. en Player First Games.

  All MultiVersus chracters?  

MultiVersus is momenteel in open beta, en community director Nikki Grantham heeft uitgelegd dat alle voortgang die gemaakt is in de Early Access periode van 19 juli tot 25 juli bewaard blijft.

Grantham zegt, “al je progressie voor ALLE karakters die je hebt gespeeld” wordt opgeslagen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over enige progressie op een karakter dat je niet langer hebt vrijgespeeld.

  is MultiVersus free?  

Dus geen paniek, alle eerder verdiende progressie en alle perks of items die je hebt vrijgespeeld op een personage zullen er nog steeds zijn als je het personage koopt met goud of Gleamium.

Warner Bros. heeft ook bevestigd dat free-to-play personages elke twee weken zullen rouleren, waarbij alle progressie bewaard blijft.

  purchase MultiVersus steam key lowest price  

MultiVersus is gratis te downloaden en te spelen op Xbox, PlayStation en PC, en het heeft cross-progressie en cross-platform integratie.

Je kunt je goedkope MultiVersus Gleamium op onze winkel pagina’s krijgen.

 
 

KOOP MULTIVERSUS FOUNDER’S PACK GOEDKOOP OP ALLKEYSHOP


 

Allkeyshop is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browseruitbreiding die je helpt om de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Verkrijg de Allkeyshop Browser Extensie

 

Voor al het recentste videospelletjes nieuws, trailers, en beste overeenkomsten, zorg ervoor om ons te bookmarken.

U kunt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor MultiVersus CD keys, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s vinden.

 
     

RELEVANTERE ARTIKELEN