MX vs. ATV Legends krijgt een nieuwe releasedatum

4 mei 2022 om 19:33 in Gaming News met no comments

Rainbow Studios heeft een nieuwe releasedatum aangekondigd voor zijn aankomende off-road race game MX vs. ATV Legends.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  

Rainbow Studios CEO Lenore Gilbert kondigde aan dat ze de release van MX vs. ATV Legends zullen uitstellen tot 28 juni 2022. Het spel zou oorspronkelijk op 28 mei worden uitgebracht.

In een blogpost op de website van het spel, vertelde Gilbert de reden achter de beslissing van het ontwikkelingsteam voor het uitstel.

  MX vs. ATV Legends CD key best price  

Gilbert begon met te zeggen dat de ontwikkeling van MX vs ATV Legends zowel een uitdagende als spannende ervaring is geweest voor hun team. Hij voegde eraan toe dat de ontwikkelaars hebben geprobeerd om “de grenzen te verleggen van wat een off-road race game is, terwijl ook behouden is wat [hun] gemeenschap van spelers naar de MX vs ATV franchise heeft gebracht.”

Dit is geen eenvoudige taak, volgens Gilbert, omdat ze iets nieuws brengen dat meer gameplay biedt in vergelijking met de vorige games in de franchise, terwijl ze trouw blijven aan waar de franchise bekend om staat.

  When was MX vs ATV Legends released?  

Wat de vertraging betreft, verklaarde de CEO dat ze moesten kiezen tussen snelheid of kwaliteit, en ze besloten het laatste te kiezen.

Spelvertragingen zijn nooit leuk voor de ontwikkelaars of spelers. In ons geval moesten we kiezen tussen snelheid of kwaliteit, en de beslissing was simpel. We willen er zeker van zijn dat wanneer MX vs ATV Legends uitkomt, het het hoogste kwaliteitsniveau is dat Rainbow Studios kan bieden. Ons art team zorgt ervoor dat de framerate hoog en stabiel is door tonnen testen te doen in alle omgevingen. We brengen trailers uit en luisteren dan naar feedback, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de physics precies goed zijn afgesteld. Design werkt op alle afdelingen om ervoor te zorgen dat wat wij bieden een spelervaring is waar je enthousiast over zult zijn elke keer dat je je console aanzet. Ingenieurs testen onze nieuwe dedicated servers op stabiliteit, zodat de online ervaring voor iedereen naadloos is. En natuurlijk werkt QA aan alle bugs.

 

De ontwikkelaars hebben ook een nieuwe trailer vrijgegeven die ons een blik gunt op de Collector’s Edition van de game:

 
 

MX vs. ATV Legends zal beschikbaar zijn op PC, Playstation 4/5, Xbox One, en Xbox Series. Het wordt uitgegeven door THQ Nordic.

Bekijk nu de beste CD key aanbiedingen voor MX vs. ATV Legends van onze vertrouwde winkels:

 
 

RELEVANTERE ARTIKELEN