New World – Outpost Rush modus nog steeds een puinhoop vol bugs

16 november 2021 om 11:02 in Gaming News met no comments

Amazon’s New World heeft bewezen een hit te zijn onder MMO en RPG fans, maar één mode, Outpost Rush, heeft niets dan problemen opgeleverd voor het spel en de spelers.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

 

WERKT DE OUTPOST RUSH MODUS?


 

Outpost Rush is een 20v20 PvPvE speltype waarin teams vechten voor forten en tegen elkaar strijden voor punten. Het eerste team dat 1000 punten heeft wint.

  buy New World cheap online  

Tenminste, dat is wat de modus zou moeten zijn, maar in de afgelopen dagen is de Outpost Rush modus uitgeschakeld en herhaaldelijk opnieuw ingeschakeld omdat Amazon probeert de bugs te verhelpen die het teisteren.

Voorheen werd de Outpost Rush-modus uitgeschakeld omdat de verschillende bugs zouden voorkomen dat spelers respawnen, de speler in de modus vergrendelen, spelers in de wachtrij bevriezen en de kaart en UI van de speler uitschakelen.

  compare New World best prices  

Op 27 oktober lanceerde Amazon patch 1.04 voor New World en schakelde de spelmodus en wereld transfers weer in, maar spelers hebben nog steeds problemen met Outpost Rush.

Bekende bugs in Outpost Rush:

  • Permanente Bloodlust op Greataxe
  • Hurken activeert genezing
  • Huizen en voorwerpen verdwijnen
  • Spelers ontvangen geen goud of voorwerpen
  • Niet in staat om te respawnen
  • Amber en Intelligence edelstenen werken niet

Outpost Rush is momenteel nog steeds ingeschakeld, hoewel sommige spelers moeite hebben om het te spelen. Amazon heeft nog geen ETA vrijgegeven voor fixes of bevestiging of de modus weer uitgeschakeld zal worden of niet.


 

NEW WORLD TRADING POST BUG


 

Er is momenteel een nieuwe bug die invloed heeft op elke New World server en speler die items heeft verkocht op de Trading Post.

  how to play PvP in New World?  

De bug voorkomt dat spelers goud of items ontvangen van veilingen terwijl ze offline zijn.

De bug voorkomt ook dat iedereen die actieve koop- of verkooporders heeft, naar een andere server kan overstappen.

Gelukkig heeft Amazon al beloofd dat alle betrokkenen hun items en gold zullen ontvangen wanneer de fix live gaat, hoewel ze nog geen datum of tijd hebben gegeven voor de fix.


 

KOOP NEW WORLD CD KEY GOEDKOOP OP ALLKEYSHOP


 

Voor al het laatste New World en video game nieuws, trailers, en de beste deals moet je ons zeker bookmarken.

Je kan de beste en goedkoopste online deals vinden voor CD keys, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN