Nintendo Black Friday Sale 2023: Aanbiedingen, Kortingen, Bonussen

20 november 2023 om 06:21 in Abonnementen, Gratis met Geen reacties

De Nintendo Black Friday Sale 2023 is vroeg en groots van start gegaan! Profiteer van enorme kortingen op games en consoles, plus een Mario-bonuscadeau!

  Free on Prime Gaming    

Lees dit bericht in :

   

Belangrijkste Feiten

  • Geniet van kortingen tot wel 90% op Nintendo Switch-games.
  • Mario met Super Mushroom Holiday Ornament is gratis voor bestellingen met een minimum van £70 tot 3 december 2023.
  • Mario-pluchen speelgoedbonus bij sommige Nintendo Switch-bundels.
    Nintendo Black Friday 2023  

Black Friday is bijna hier, dus de ongelofelijke verkopen die ermee gepaard gaan, zijn ook begonnen. Hoewel deze feestelijke verkoop breed is, richten de meeste mensen zich op elektronica en gaming.

En dus kwam Nintendo dit jaar goed voorbereid met waanzinnige prijsverlagingen en geweldige hardwarebundels. Plus, bonusartikelen!

Laten we eens kijken naar enkele geweldige aanbiedingen die al live zijn en wachten tot je op de “In winkelwagen” knop drukt!

De Nintendo Black Friday 2023 begon met enkele hardwaredeals op 10 november 2023, terwijl sommige waanzinnige prijsverlagingen op games begonnen op 16 november 2023. Maar de volledige kracht van de verkoop gaat live op 19 november 2023.

 
 

Welke games zijn inbegrepen in de Nintendo Black Friday Sale 2023?

Er zijn honderden games momenteel in de uitverkoop op de Nintendo eShop als onderdeel van de Black Friday Sale 2023. Er zijn kortingen tot wel 90%, zoals bij Moonlighter dat nu net onder de 3€ zit.

Een andere geweldige deal is het Little Nightmares I & II-bundel met 70% korting of Overcooked 2 met 60% korting. Ook op de lijst staan recent uitgebrachte games zoals EA Sports FC 24 met 50% korting, Mortal Kombat 1 met 30% korting en Dredge met 25% korting.

Bundels zijn ook inbegrepen, zoals de recente Persona Collection met 35% korting, Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy met 67% korting en Baldur’s Gate en Baldur’s Gate II: Enhanced Editions met 70% korting. En dat is slechts een kleine greep uit het aanbod!

Voor de volledige lijst met games, ga naar de Nintendo Black Friday Sale 2023 gameslijst.

       
 

Zijn er uitrusting en accessoires in de uitverkoop tijdens de Nintendo Black Friday Sale?

My Nintendo Store heeft geweldige aanbiedingen voor Black Friday en zelfs het feestseizoen met bonus Mario-pluchen speelgoed en Mario met Super Mushroom Holiday Ornament!

Allereerst het Mario-pluchen speelgoed. Je kunt dit bonusitem scoren bij aankoop van de bundel Nintendo Switch – OLED Model en digitale versie van Super Mario Bros. Wonder. Het Mario-speelgoed wordt geleverd bij aanschaf van de Neon Blue/Neon Red, de Red of de White Edition.

  Nintendo Bonus Mario Toy  

Nu gaan we in de feeststemming met het bonus Mario met Super Mushroom Holiday Ornament. Bij bestellingen met een minimum van £70 krijg je dit ornament gratis! Het wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. Deze aanbieding is geldig tot 3 december 2023.

  Nintendo Bonus Black Friday 2023  

Een ander bonusitem voor de Nintendo Black Friday Sale 2023 is de Nintendo Sport waterfles. Je kunt dit gratis krijgen bij aankoop van de Nintendo Switch Console (Neon Blue/Neon Red) Nintendo Switch Sports Set. Deze set bevat een vooraf geïnstalleerde Nintendo Switch Sports, een 3-maanden individueel lidmaatschap van Nintendo Switch Online en een beenriem. Zelfs zonder de bonuswaterfles klinkt deze set ongelooflijk!

Naast de bonusartikelen kun je ook genieten van 40% korting op koptelefoons, tot 40% korting op merchandise zoals bordspellen en controllers, 30% korting op LEGO® Super Mario en zelfs 40% korting op de Kirby back-to-schoolcollectie.

 
 

Andere deals voor de Nintendo Black Friday Sale 2023?

Zoals elk jaar hebben individuele retailers hun eigen Nintendo Black Friday-aanbiedingen. Plaatsen zoals Amazon, Best Buy, Smyths Toys, Gamestop en Walmart bieden allemaal waanzinnige deals, niet alleen voor consoles en accessoires, maar ook voor merchandise, kortingen op games en hun eigen variëteit aan bundels.

   
 

By Nathalie

 

RELEVANTERE ARTIKELEN