NVIDIA GeForce RTX 30-serie – Top Feiten & Spelaanbiedingen

Read post in AllKeyShop GocleCD KeyforSteam CDKeyIT claveCD CDkeyPT

 

U wilt de beste spelervaring tot nu toe? Allkeyshop heeft de nieuwe RTX 30-serie beoordeeld om u alle informatie te geven die u nodig heeft om uw volgende grafische kaart te kiezen.

 

Door   Author Ingo  Ingo    Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

 

NVIDIA GEFORCE RTX AMPERE

   

DE OPKOMST VAN RAY TRACING


Ray tracing is een techniek waarbij het licht in een videogame op dezelfde manier presteert als in het echte leven. Ray tracing berekent de baan die het licht zou nemen en weerkaatst dat licht van elk object dat het zou raken, op zijn beurt projecteert het schaduwen en brekingen om een meer realistische weergave in het spel te geven.

De GeForce RTX 30-serie GPU’s zijn ontworpen met het oog op ultieme prestaties en bieden ongelofelijke voordelen voor zowel gamers, makers als ontwikkelaars.

Aangedreven door Ampere, NVIDIA’s krachtige 2e generatie RTX-architectuur, zijn ze voorzien van nieuwe RT en Tensor computing units en streaming multiprocessors voor de meest realistische ray tracing graphics en AI-functies.

 


RTX ON GAMES

RTX SPELLEN 2020-2021 

LEES: NVIDIA kondigde nieuwe Ray Tracing Supported Games aan op Gamescom 2019


 

NVIDIA Studio


NVIDIA Studio Stack is een software collectie die makers van digitale content ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid biedt bij het werken met creatieve apps. Het omvat SDKs van de Studio NVIDIA en APIs voor app-ontwikkelaars en de bestuurders van de Studio NVIDIA voor contentmakers.

NVIDIA GPUs worden niet alleen ontworpen met gamers in gedachten maar ook de makers. De makers kunnen 3D scènes in real time modelleren en renderen en moeiteloos animaties ontwikkelen met behulp van GPU-versnelde apps zoals 3ds Max, Maya en Blender.

Ray tracing zorgt voor vertragingsvrije interacties en een veel snellere framereconstructie. Over het algemeen, met krachtige NVIDIA GPU’s, kunnen de ontwikkelaars en de contentmakers massieve verhogingen in prestaties binnen creatieve apps verwachten.

 

NVIDIA STUDIO


 

NVIDIA Reflex


De nieuwe NVIDIA Reflex, die is uitgebracht met de 30-serie GPU’s, is een geavanceerde functie die de systeemvertraging nauwkeurig bewaakt en minimaliseert.

De NVIDIA Reflex, die is afgestemd op een complete prestatie, maakt betere reactietijden mogelijk tussen de PC en het scherm, waardoor gamers een duidelijk voordeel hebben in snelle competitieve games.

Met NVIDIA Reflex SDK, kunnen de ontwikkelaars de Reflex Low Latency met de spel engine integreren om just-in-time toe te laten om de lading op GPUs en CPUs te verminderen en latentieverminderingen op spelen zoals Fortnite, Apex Legends, en Valorant te verzekeren.

NVIDIA Reflex werkt met NVIDIA GPU’s van de GeForce GTX 900 en later. NVIDIA adviseert dat de GPU’s van de 30-serie, zoals de GeForce RTX 3080, en G-SYNC-displays, moeten worden gebruikt voor maximale prestaties.

NVIDIA REFELX


 

RTX-BROADCAST APP


De NVIDIA Broadcast app is een tool gericht op streamers en contentmakers, waardoor ze de mogelijkheid hebben om van hun gekozen kamer een thuisstudio te maken.

Drie belangrijke AI-functies maken de app een must-have voor elke contentmaker:

Ruisonderdrukking: De AI van de app kan alle achtergrondgeluiden die je microfoon opneemt efficiënt verwijderen. Het kan zelfs worden gebruikt op inkomende audio, waardoor die Discord-partijen minder hoofdpijn veroorzaken.

Virtuele achtergrond: Dit is niets nieuws. Sommige programma’s en webcams doen iets soortgelijks. Echter, streamers kunnen nu moeiteloos de achtergrond van de webcam feed verwijderen met de Broadcast app en vervangen door een ander beeld of game footage.

Auto Frame: De krachtige AI van de Broadcast app kan uw hoofdbewegingen bijhouden, waardoor u altijd in het midden van uw camera blijft, zodat u uw camera niet telkens opnieuw hoeft aan te passen als u van positie wisselt.

De Virtual Background en Auto Frame functies zijn momenteel in bèta, zodat de NVIDIA-community deze kan testen en er feedback op kan geven. De Noise Removal is ook beschikbaar op alle RTX GPU’s; NVIDIA waarschuwt echter dat de prestaties afhankelijk zijn van welke kaart je hebt.

De nieuwe RTX Broadcast Engine is een aanzienlijke verbetering die ontwikkelaars in de NVIDIA app-opslag zal toestaan om krachtige nieuwe hulpmiddelen voor streamers met NVIDIA RTX GPU’s te creëren.


 

GREENSCREEN JEZELF ZONDER GREENSCREEN 

8K HDR Gaming


De GeForce RTX 30-serie GPU’s zijn gebouwd voor gaming. Het vlaggenschip van de serie is de GeForce RTX 3090, een zelfverklaard spelmonster dat ongelooflijke prestaties en ondersteuning biedt voor games op 8K met een enkele verbinding van PC naar beeldscherm.

Om dit mogelijk te maken, maken de GeForce RTX GPU’s gebruik van NVIDIA’s geavanceerde AI-renderings technologie, Deep Learning Super Sampling (DLSS).

DLSS verhoogt de framerates en scherpt de beelden aan, met voldoende kracht om de ray tracing en de uitvoerresolutie te maximaliseren. In sommige gevallen kan DLSS de framesnelheden van een spel tot 100% verhogen, terwijl het ook haarscherpe beelden geeft die overeenkomen met of een betere native resolutie hebben.

NVIDIA FULL HD 4K 8K

NVIDIA FPS


 

8K RTX 3090 GAMEPLAYSHOW 

RECORD EN SHARE IN 8K HDR


De ShadowPlay van NVIDIA is altijd de gemakkelijkste manier geweest om content op te nemen en vast te leggen voor mensen met NVIDIA GPU’s, en dat is nog steeds het geval.

Met de GeForce RTX 30 Series GPU’s en GeForce Experience krijg je ’s werelds eerste software die 8K HDR-gameplay kan opnemen.

Er is geen speciale capture kaart nodig, wat betekent dat je nu NVIDIA ShadowPlay kunt gebruiken om 8K HDR video op te nemen met een simpele druk op de sneltoets.

Record and Share in 8K HDR


 

RTX BROADCAST ENGINE


De RTX Broadcast Engine blijft toonaangevend in de industrie op het gebied van AI-aangedreven contentcreatie. Het kan worden geïntegreerd met een aantal van de toonaangevende streaming-platforms in de industrie, waaronder OBS, Xsplit, Twitch Studio, Discord en Elgato.

NVIDIA GPU’s maken gebruik van een real-time hardwarematige decoder, NVDEC genaamd, die de verantwoordelijkheid voor videodecodering op zich neemt en de grafische engine en CPU vrij laat om andere acties uit te voeren.

NVDEC betekent een boost in FPS en prestatiewinst in uw favoriete games, terwijl u toch kunt profiteren van real-time face tracking, achtergrondverwijdering en video-effecten om uw stream en video-inhoud te laten opvallen.

RTX Broadcast Engine

 

NVIDIA GPU’s zijn de meest populaire keuze voor PC-gamers. Ze zijn ook het meest populair wanneer ze worden gebruikt voor het coderen en streamen van video op platforms zoals Twitch en YouTube.

De RTX Broadcast Engine is NVIDIA’s nieuwe manier voor streamers om hun live streams meeslepender te maken. Met behulp van nieuwe krachtige AI-functies kunnen RTX GPU’s nu meer bereiken en meer geven zonder dat er camera’s en fysieke rekwisieten nodig zijn.


 

3070, 3080, or 3090?


Als het gaat om het kiezen van de juiste 30 Series-kaart voor u komt het waarschijnlijk neer op waar u het voor gaat gebruiken, en hieronder hebben we een paar details van elk om u te helpen beslissen:

  • RTX 3070 – De 3070 is een prachtige kaart voor de casual gamer. Hij biedt betere prestaties dan de vorige generaties NVIDIA GPU’s en biedt betrouwbaarheid, hoge framesnelheden en een resolutie tot 8K.
  • RTX 3080 – Voor gamers en streamers is de 3080 perfect voor degenen die de prestaties van hun stream willen maximaliseren. Met geavanceerde AI-technieken kan de 3080 hoogwaardige video-opnamen en streaming-content produceren zonder dat dit ten koste gaat van de grafische prestaties.
  • RTX 3090 – Het beest van de serie, de 3090 is de ultieme kaart voor diegenen die niets anders willen dan perfectie. Gericht op degenen die gebruik maken van creativiteit tools om 3D-modellen en scènes te produceren, biedt de 3090 het beste in real-time prestaties.

In wezen is het zo dat, net als bij alle nieuwe GPU-uitgaven, hoe meer geld je bereid bent om te delen, hoe meer vermogen je zult kunnen kopen.

Het gaat niet alleen om je budget en het kopen van de beste grafische kaart die beschikbaar is, maar ook om je pc-systeem als geheel.

Voor maximale prestaties is het belangrijk om te weten dat uw systeem up-to-date moet zijn met een goede CPU, benodigde kabels en een voeding die de gekozen 30 Series-kaart kan ondersteunen.


 

RTX 3080 Vs. RTX 2080 Super


Als het gaat om de nieuwste serie kaarten, ziet de 30-serie een voordeel ten opzichte van de 20-serie op het gebied van prestaties, snelheid en prijs.

In de eerste beschikbare benchmarks heeft de 3080 momenteel een betere score over de hele linie, inclusief effectieve 3D-snelheid, overklokte score, en vertegenwoordigt een veel betere waarde bij $700, wat bijna $100 goedkoper is dan de 2080 Super.

Als we kijken naar de lancering prijzen van zowel de 20 en 30-serie, de 30-serie ziet er niet alleen uit als een geweldige performer, maar ook fantastische waarde voor je geld.

De lanceerprijs van de GeForce RTX 2080 Super in 2018 was $699 en meer. De lanceerprijs voor de 3080 is ook $699. Echter, het ziet een aanzienlijke winst in de prestaties met zijn benchmarks komen in tot 50% meer dan de 2080 Super.

Hieronder hebben we benchmarkscores opgenomen, zodat u kunt zien hoe de RTX 3080 zich verhoudt tot andere GPU’s.

RTX 3080 Vs. RTX 2080 Super

RTX


 

DE NIEUWE NVIDIA 30-SERIE


  1. GeForce RTX 3070
  2. GeForce RTX 3080
  3. GeForce RTX 3090

 

FABRIKANTEN VAN NVIDIA’S 30XX GRAFISCHE KAARTEN


Als u op zoek bent naar een van de nieuwe 30 Series-GPU’s, hebben we hieronder een lijst met alle fabrikanten.


 

NVIDIA GEFORCE RTX 30 SERIE – LANCERING INFORMATIE 

RTX-GAMEPLAYVIDEO’S


 

Xuan-Yuan Sword VII RTX Gameplay Video


 

World of Warcraft: Shadowlands Ray Tracing Support


 

Sword and Fairy 7 – RTX Ray Tracing Reveal Trailer


 

Ring of Elysium RTX Trailer


 

Project DH Gameplay RTX Video


 

Grimmstar RTX Simulator Game Trailer


 

F.I.S.T. Gameplay Trailer RTX Support


 

Cyberpunk 2077


 

Bright Memory: Infinite

     
Author Ingo

Ingo

Ingo is snel! Studeerde e-commerce en heeft zijn roots vooralsnog in het levendige Duitsland. Tegelijkertijd staat hij als ambitieuze influencer-consultant dicht bij game communities & game-ontwikkelaars. Hij weet vaak welke trends er op dit moment gaande zijn. Ingo heeft een bijzondere fascinatie als game review editor.