Originele Minecraft Dungeons Concept was als het spel Zelda

14 mei 2020 om 17:07 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Minecraft Dungeons Concept uitgelegd!


Minecraft Dungeons game director Måns Olson heeft onlangs onthuld dat het eindproduct en de visie van de ontwikkelaars op het spel heel anders zijn.Volgens de ontwikkelaar zou het Minecraft Dungeons concept veel meer op Zelda lijken dan op Diablo.

Minecraft Dungeons wordt erkend als een actie-avonturen-rollenspel met dungeon-crawler-elementen. Zelda zou kunnen worden geclassificeerd onder hetzelfde genre, maar wanneer beide spellen worden gecontrasteerd, is het duidelijk dat Minecraft Dungeons een heel andere gameplay-ervaring biedt.

Aanvankelijk was het spel bedoeld om een kleine single-player ervaring te bieden en het werd dienovereenkomstig ontwikkeld. Dit bleef zo totdat het multiplayer-potentieel werd gerealiseerd toen de ontwikkelaars ermee experimenteerden en ontdekten hoe veel leuker de multiplayer-ervaring is.

Olson zou stellen dat het spel, hoewel het niet overeenkomt met de oorspronkelijke plannen, de oorspronkelijke verwachtingen heeft overtroffen.

Er zullen twee versies van het spel beschikbaar zijn; Minecraft Dungeons Standard Edition en de Minecraft Dungeons Hero Edition. Beide versies zijn nu beschikbaar voor pre-order, waarbij de Hero Edition iets duurder is en veel nette extraatjes en bonus inhoud heeft.

Het spel was gepland voor release in april van dit jaar, maar de release is vertraagd met de COVID 19 pandemie als de belangrijkste katalysator.

Hoe dan ook, Minecraft Dungeons wordt nu naar verwachting op de 26e van deze maand uitgebracht voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

OOK OP ALLKEYSHOP NIEUWS


Minecraft Dungeons Scaling Moeilijkheidsgraad Instellingen en Item Rarity System

 

De Minecraft Dungeons schaling moeilijkheidsinstellingen en item zeldzaamheid systeem is besproken in een interview met GameRant. De ontwikkelaars die werden geïnterviewd waren Mans Olson, Nathan Rose en Daniel Bjorkefors.


AllKeyShop Rewards Program