PlayStation Plus Gratis Online Multiplayer Weekend 2023

16 september 2023 om 07:11 in Abonnementen met Geen reacties

Het gratis PlayStation Plus Online Multiplayer-weekend begint over een paar uur! Als je een PS4 of een PS5 hebt maar geen abonnement hebt voor online spelen, is dit weekend iets voor jou! Mis niet de beste aanbieding die het platform te bieden heeft.

  PlayStation Plus Free    

Lees dit bericht in :

   

Belangrijke feiten

  • Gratis online multiplayer is beschikbaar voor eigenaren van PS5 en PS4 zonder actief PlayStation Plus-abonnement vanaf 16 september 2023.
  • Het aanbod eindigt op 17 september 2023.
    PlayStation Plus Free Online Multiplayer  

Herinner je je nog toen je niet hoefde te betalen om video games online te spelen? Nou, je hoeft het nu niet alleen te herinneren, je kunt het de komende 2 dagen daadwerkelijk doen!

PlayStation 4- en PlayStation 5-bezitters wachten sinds eind juni geduldig op het gratis online multiplayer-weekend om opnieuw te gebeuren. Nou, het gebeurt nu!

Hoewel het slechts voor het weekend is, kunnen niet-abonnees gratis genieten van de PS Plus-services zonder zich te abonneren. Het is tijd om games zoals Call of Duty: Modern Warfare II, Diablo IV en Grand Theft Auto V online te spelen met vrienden zonder extra kosten!

Dus mis het gratis PlayStation Plus Online Multiplayer niet vanaf 16 september 2023 tot 17 september 2023.

 
 

Waar kun je een goedkope PlayStation Plus-abonnement kopen?

Als je na het weekend je abonnement wilt reactiveren of er een wilt kopen, kan Allkeyshop je helpen de beste prijs voor PlayStation Plus te vinden!

Gebruik onze prijsvergelijkingstool om de goedkoopste prijs voor PlayStation Plus Essential, Extra en Premium te vinden. En omdat ons doel is om je de beste deal mogelijk te bieden, wordt ook de veilige aankoop gedekt. Dus samen met de prijzen krijg je ook inzicht in winkelrecensies, kopersbeschermingsprogramma’s als ze die hebben, en betalingskosten voor PayPal en creditcards.

 
     

Voor meer gamingnieuws, deals, gratis proefversies en releases van free-to-play-games, blijf hier alleen op Allkeyshop op de hoogte!

 
 

RELEVANTERE ARTIKELEN