Pokemon Sword and Shield Aanhangwagen onthult Galarische Formulieren en Meer

Door Rhyn uit augustus 8, 2019 Blog met Geen commentaar
 

The Pokemon Company heeft een gloednieuwe trailer voor Pokemon Sword and Shield uitgebracht die de Galarische vormen van een paar Pokemon’s laat zien. Net als de Alolan-vormen in Pokemon Sun en Moon, zullen sommige Pokemon van de vorige generatie alternatieve vormen hebben in de nieuwe setting van de serie.De video toont de Galarian Weezing met een paar schoorstenen en is zowel een gif- als een fee-type. De Galarian Zigzagoon heeft zwarte strepen in plaats van de gebruikelijke bruine strepen en is ook onderdeel Dark type. De Galarian Linoone is ook Dark/Normal-type en kan nu evolueren naar een derde vorm genaamd Obstagoon.

U kunt deze nieuwe Galarian vormen bekijken in de volledige trailer hieronder:

 

De trailer introduceert ook een nieuwe Pokemon met de naam Morpeko, wiens Hunger Switch-mogelijkheid het mogelijk maakt om van vorm te veranderen en zijn Aura Wheel-aanval om te zetten van Electric naar Dark-type. Deze mogelijkheid zal zeker van pas komen als je te maken hebt met typewedstrijden, vooral als je zwak bent in elektrische of donkere bewegingen.

De trailer introduceert ook een aantal van de nieuwe ‘rivalen’ spelers die elkaar in het spel zullen ontmoeten. Er is een gemeen uitziende jongen genaamd Bede, een goth-stijl meisje genaamd Marnie, en een nieuw baddie ensemble genaamd Team Yell (die toevallig ook Marnie’s die-hard fans club is). Het ziet er naar uit dat deze personages een grote rol zullen spelen in de algemene plot van het spel, maar we weten op dit moment niet echt iets anders over hen.

Interessant is dat de Japanse versie van de trailer nog wat langer is, omdat hij een functie laat zien die niet in de Engelse trailer te zien was. Een nieuwe monteur genaamd “Poke Jobs” zal spelers in staat stellen om hun opgeslagen Pokemon op specifieke taken te sturen om ervaring op te doen en misschien zelfs zeldzame voorwerpen mee te nemen. Het is moeilijk te zeggen waarom ze besloten om het niet te laten zien in de Engelse trailer.

Pokemon Sword and Shield wordt op 15 november gelanceerd voor de Nintendo Switch.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Nieuwe Pokemon Zwaard en Schild Aanhangwagen Shows Off Gigantamaxing

 

Een nieuwe trailer voor Pokemon Sword and Shield is uitgebracht, waarin de Gigantamax-monteur en een aantal nieuwe Pokemon’s zijn onthuld. Lees verder voor de details.


AllKeyShop Rewards Program