Rogue Lords nu beschikbaar op consoles

11 mei 2022 om 19:20 in Gaming News met no comments

Turn-based game Rogue Lords is geland op consoles na de succesvolle lancering op de PC in september 2021.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price

 

NACON, Cyanide en Leikir Studio kondigen met trots de console release aan van hun dark-fantasy roguelike Rogue Lords. De game kwam voor het eerst beschikbaar voor spelers op PC in 30 september 2021, en won Best Art Direction (PC Game) en Best Character Design (PC Game) tijdens de 2022 NYX Game Awards.

 
 

In Rogue Lords speel je als de Duivel, die wraak wil nemen op de Demon Hunters die hem hebben verslagen. Deze keer keert hij echter terug naar de mensenwereld met zijn meest loyale discipelen.

Om je macht te herstellen, moet je een set oude legendarische artefacten verzamelen en een beroep doen op 9 kwade genieën die allemaal een pact met je hebben gesloten. Deze discipelen zijn onder andere The Headless Horseman, Dracula, Bloody Mary, de White, Lady, en nog veel meer.

  rogue lords pc console cd key best price  

Elk van hen heeft zijn eigen unieke vaardigheden, upgrades en relikwieën die hen kunnen helpen sterker te worden. Elke keer maken 3 discipelen deel uit van een team.

Natuurlijk speel je als duivel niet volgens de regels, dus vals spelen hoort er zeker bij. In een gevecht mag je een deel van je gezondheid opofferen, zodat je de interface kunt manipuleren. Je kunt ook delen openen die niet op de kaart voorkomen. Er is niets dat je kan tegenhouden, zeker niet de regels die op stervelingen zijn ingesteld.

 
 

Je kunt altijd de beste prijs voor Rogue Lords CD key vinden hier bij Allkeyshop. Bekijk deze aanbiedingen van onze vertrouwde winkels, en haal dit spel vandaag nog op PC, Playstation 4, Xbox One of Nintendo Switch.

 
 

RELEVANTERE ARTIKELEN