Schieten voor de maan met Destiny 2: Shadowkeep Launch Trailer

26 september 2019 om 07:49 in Blog met no comments
 

Read post in CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Destiny 2: Shadowkeep’s lancering is net om de hoek en Bungie heeft een launch trailer voor ons allemaal. Dit is de eerste grote uitbreiding voor het spel omdat ze de banden met Activision hebben verbroken. Er is veel te verwachten met deze uitbreiding en sommige van hen zijn opgenomen in de video trailer.De video wordt verteld door Eris Morn die ons vertelt om “te luisteren naar de schaduwen” zoals het is fluisterend dood. Dan nodigt ze ons uit om dat ding te zijn dat ’s nachts een hobbel gaat vormen. De video speelt op de muziek van Beck en vermeldt ook wat er in de uitbreiding is opgenomen. Er zullen nieuwe quests, exoten en activiteiten, een nieuwe kerker, een nieuw seizoen van de Undying, een nieuwe inval, close-quarter finishes, nieuwe coöperatieve stakingen, een nieuwe smeltkroes die updates, arena’s en afspeellijsten plus een nieuw pantsersysteem heeft.

Bekijk hieronder de launchtrailer van Destiny 2: Shadowkeep:

 

 

Als je een behoorlijke toeschouwer bent, krijg je een paar glimpen van de nieuwe wapens en armor die beschikbaar zullen zijn. Er is een hive-thema shotgun, een exotisch machinegeweer, een hybride van een sluipschutter en pistool, en nog veel meer.

Destiny 2: Shadowkeep lanceert op 1 oktober naast New Light, een gratis te spelen versie van het spel. Ook de nieuwe raid die Garden of Salvation heet, zal op 5 oktober van start gaan. De game zal later beschikbaar zijn voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

   

OOK OP CDKYNL NIEUWS


Destiny 2: Shadowkeep Content Plannen onthuld in nieuwe video’s

  Een ontwikkelaar dagboek van Bungie heeft de inhoudelijke plannen voor hun aankomende spel Destiny 2 Shadowkeep gedeeld. Kom te weten wat ze hier zijn!