Shadow of Conspiracy: Section 2 aangekondigd als Next-Gen-ervaring

14 september 2021 om 12:19 in Gaming News met no comments

De in Berlijn gevestigde ontwikkelaars, Elysium Game Studio, hebben Shadow of Conspiracy: Section 2 aangekondigd, een verhalende RPG die zich afspeelt in het Berlijn van 2087.

Door    Daniel  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

UNREAL ENGINE 5 DYSTOPISCHE AANGEDREVEN CYBERPUNK


 

Shadow of Conspiracy: Section 2 dompelt je onder in een diepe, filmische detective thriller waarin je de rol aanneemt van Nolan, een elite agent met een problematisch verleden.

  what is Shadow of Conspiracy: Section 2  

In het verhaal onderzoekt Nolan de moord op een politiechef terwijl hij te maken krijgt met thema’s als verraad, liefde en schuldgevoel.

Het is een emotioneel verhaal dat zich afspeelt in een dystopisch Berlijn in 2087, waar de burgers worden gecontroleerd en mishandeld met corruptie en cyberisatie.

  buy Shadow of Conspiracy: Section 2 cd key cheap online  

Berlijn en de personages die je ontmoet zien er prachtig uit, dankzij de vroege beslissing van Elysium Game Studios om Unreal Engine 5 te gebruiken.

Die beslissing betekent dat je een next-generation ervaring en fotorealistische personages kunt verwachten.


 

GAMEPLAY-KENMERKEN


 

De officiële gameplay trailer getoond op gamescom 2021 toont een mix van first- en third-person combat en puzzels oplossen binnen een verwoeste wereld.

Veel van het spel lijkt het gebruik van stealth te vereisen, waarbij Elysium Game Studio verklaarde inspiratie te hebben gehaald uit games als The Last of Us en Metal Gear Solid.

  when does Shadow of Conspiracy: Section 2 release?  

Tijdens je onderzoeken zul je moeilijke beslissingen moeten nemen die gevolgen hebben voor jezelf, andere personages en het verhaal.

Deze dilemma’s en twijfelachtige keuzes zullen je personage vormen, en zo ook je vaardigheden die je speelstijl zullen bepalen.

  pre-order Shadow of Conspiracy: Section 2 game code  

Je kunt de game naar je hand zetten door te kiezen voor shooter-, stealth- of RPG-achtige vaardigheden.

Shadow of Conspiracy: Section 2 lijkt een spel te zijn om te ervaren en te spelen, wat waarschijnlijk is hoe next-generation games zouden moeten zijn.


 

GOEDKOPE CD SLEUTELS OP ALLKEYSHOP


 

Er is nog geen officiële releasedatum voor Shadow of Conspiracy: Section 2, maar we weten wel dat het spel uitkomt voor de Xbox Series X|S, PlayStation 5, en PC.

Je kunt de allerbeste deals en laagste prijzen voor Shadow of Conspiracy: Section 2 CD keys, maar ook game codes, gift cards, en besturingssystemen, hier vinden op Allkeyshop. Zorg ervoor dat u ons bookmarked.

       

RELEVANTERE ARTIKELEN