Sonic Colors Ultimate Retail-versie vertraagd, digitale downloads niet beïnvloed

23 september 2021 om 12:13 in Gaming News met no comments

SEGA heeft aangekondigd dat de release van de fysieke versie van Sonic Colors Ultimate is uitgesteld vanwege logistieke problemen.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

SONIC COLORS ULTIMATE DIGITALE DOWNLOAD VERSIE NU BESCHIKBAAR


 

Sonic Colors Ultimate, de technisch herziene remake van Sonic Colors is nu verkrijgbaar, maar niet alle versies. Spelers die een fysiek exemplaar van het spel willen hebben, zullen moeten wachten aangezien SEGA de release heeft uitgesteld vanwege logistieke problemen.

De digitale download versie wordt echter niet beïnvloed. Het spel is nu te downloaden op PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

  SEGA Europe Twitter
 

SONIC COLORS ULTIMATE FYSIEKE EXEMPLAREN BINNENKORT VERKRIJGBAAR


 

Het goede nieuws is dat het wachten niet zo lang meer zal duren, want SEGA heeft onthuld dat de fysieke versie van de game op 1 oktober verkrijgbaar zal zijn. Dit geldt voor Sonic Colors Ultimate Standard Edition en Sonic Colors Ultimate Keyring Edition.

  SEGA Europe Twitter  

Het bedrijf had te maken met uitdagingen bij de wereldwijde verzending vanwege de aanhoudende pandemie.


 

PROBLEMEN BIJ DE LANCERING


 

Sonic Colors Ultimate heeft bij de lancering ook te maken gehad met enkele problemen. Het spel heeft te kampen gehad met grafische problemen, waarvan het grootste deel met name werd gemeld voor de Nintendo Switch-versie van het spel.

De framerate van het spel op de Switch is afgetopt op 30FPS – dezelfde als bij de release op de Wii. Spelers meldden ook trage laadtijden.

SEGA heeft gezegd dat ze al aan het kijken zijn om dit te verhelpen.


 

Op zoek naar de beste deals voor Sonic Colors Ultimate? Koop je digitale download key alleen hier bij Allkeyshop en krijg de beste prijs van onze vertrouwde winkels.

     

RELEVANTERE ARTIKELEN