Speel multiplayer in Call of Duty MW II gratis tussen 13 en 20 september

18 september 2023 om 06:40 in Gratis met Geen reacties

Speel gratis multiplayer in Call of Duty MW II tussen 13 en 20 september. Verken nieuwe kaarten en modi dankzij Seizoen 05 Reloaded tijdens de gratis toegangsperiode.

  PlayStation Plus Free    

Lees dit bericht in :

   

Belangrijke Feiten

  • De gratis toegang tot de multiplayer van Call of Duty MW II begint op 13 september 2023 en eindigt op 20 september 2023.
  • DRC – Zone 1 is de nieuwste multiplayermap in Seizoen 05 Reloaded en is ook inbegrepen in de gratis toegang voor Call of Duty MW II.
  • Havoc, ook toegankelijk tijdens de gratis toegang, is de nieuwste Core multiplayer-modus.
    Call of Duty MW II Free Access  

Call of Duty-fans, deze week is voor jullie!

Duik in Call of Duty Modern Warfare II Seizoen 05 Reloaded en dompel jezelf onder in maximaal twee en een half uur spannende in-game actie tijdens de Gratis Toegangsweek die loopt van 13 september 2023 tot 20 september 2023.

Deelnemers aan de Gratis Toegang krijgen de kans om een reeks opwindende multiplayer-ervaringen te verkennen tijdens het evenement, met nieuwe kaarten zoals DRC – Zone 1 en Punta Mar, en nieuwe modi zoals Havoc.

Neem de uitdaging aan in Kern, Hardcore en Feestmodi, of ga de strijd aan in epische grootschalige gevechten door enkele van de Slagvelden uit te proberen.

Of je nu je vrienden en familie wilt mobiliseren, een nieuw team wilt samenstellen of voor de allereerste keer het spel wilt proberen, dit is een kans die je niet wilt missen.

Je hebt nog een paar dagen voordat deze Gratis Toegang tot Call of Duty MW II eindigt, dus ga online of haal nu je exemplaar!

 
 

Waar kan ik Call of Duty MW II goedkoop kopen?

Als je het basisspel nog niet hebt, ben je op de juiste plek om het te kopen!

Gebruik de prijsvergelijkingstool van Allkeyshop om de CD-sleutel van Call of Duty Modern Warfare II tegen de laagste prijs te kopen. En omdat ons doel is om je de beste deal te bieden, krijg je ook inzicht in winkelbeoordelingen, de beschikbaarheid van kopersbeschermingsprogramma’s, prijsgeschiedenis en zelfs betalingsmethodekosten voor PayPal en creditcard.

Daarnaast kun je exclusieve kortingscodes van Allkeyshop gebruiken bij geselecteerde verkopers om je besparingen nog verder te vergroten!

 
     

Voor meer gamingnieuws, aanbiedingen, gratis proefversies en updates over gratis te spelen games, blijf op de hoogte hier bij Allkeyshop!

 
 

RELEVANTERE ARTIKELEN