Swords of Legends Online – Wat kun je verwachten in de Dungeons van het spel

22 mei 2021 om 16:05 in Gaming News met no comments

De Chinese MMORPG Swords of Legends Online gaat binnenkort van start en ontwikkelaar Gameforge geeft ons een kijkje in de dungeon gameplay!

 

Door  Veena  |  Sir_Magnetron Sir_Magnetron

 

WAT IS SWORDS OF LEGENDS ONLINE?


 
 

Swords of Legends Online is een MMORPG dat komt met quests die gebaseerd zijn op de Chinese Mythologie en haar wereld. Het spel komt met verschillende raids, dungeons, huisvesting en een verscheidenheid aan PvP-inhoud.

Het spel lanceerde oorspronkelijk in China in 2019 en een geremasterde versie zal dit jaar voor de rest van de wereld worden gelanceerd.

De alpha-beelden in de video geven ons een idee van wat ons te wachten staat in het spel: de adembenemende dungeons, geavanceerde gevechten en de algemene sfeer.

 
Swords of Legends Online

Image: CGMagOnline.com

SOMBERE SFEER, VIJANDEN EN EINDBAAS GEVECHTEN


 

De gameplay video van MMORPG.com bevat meer dan 10 minuten gameplay in de “Raging River Ruins” dungeon en wordt gespeeld in de hoogste moeilijkheidsgraad. De spelers banen zich een weg langs verschillende vijanden en gaan dieper de sombere ruïnes in. De indrukwekkende visuele effecten brengen de sombere omgeving tot leven.

Het geheel doet denken aan klassieke MMORPG’s. De buffs, debuffs, area attacks en vijanden die uitdagend zijn om neer te halen. Boss-gevechten kunnen minuten duren voordat ze eindelijk verslagen worden.

Spelers moeten verschillende stadia met mini-bazen doorlopen tot ze de eindbaas van de kerker bereiken. Elke baas die je doodt, levert beloningen op zoals een wapenuitrusting of wapens.

Een andere video van de Swords of Legends Online Dev Stream toonde een andere dungeon genaamd de Nightmare Temple of Mercy, en je zult zien dat het op dezelfde manier speelt.

ELKE DUNGEON IS VERDEELD IN DRIE STADIA.


 

De eerste twee stages komen met een tussenbaas De derde stage is waar de eindbaas van de kerker wacht.

Bekijk de PvE trailer voor de kerkers zoals gepost door Gameforge van de ontwikkelaar.

 

 

SWORDS OF LEGENDS ONLINE BEGINT MET 5 DUNGEONS


 

De dungeons zijn:

  • Yemo City in Wuzhao
  • Nachtmerrie Tempel van Barmhartigheid
  • Bevroren Pad
  • Chou Gevangenis
  • Razende Rivier Ruïnes

Elke dungeon heeft een ander achtergrondverhaal, uiterlijk en type vijand.

 
Swords of Legends Yemo City

Image: Gameforge.com

 

Een voorbeeld is Yemo City in Wuzhao. Deze stad heeft een duister verleden omdat de Wuzhao familie eer betuigde aan de god van de dood. Je kunt alle beschrijvingen en details van elke dungeon bekijken op Gameforce.com.

Je kunt het laatste nieuws en de beste aanbiedingen voor Swords of Legends Online hier op Allkeyshop.com vinden

   

RELEVANTERE ARTIKELEN