Total War Three Kingdoms ‘Eerste live gameplay Functies Yuan Shao

8 februari 2019 om 14:22 in Blog met no comments

 

 

Creative Assemble organiseerde onlangs hun eerste live-playthrough van Total War Three Kingdoms, en gaf ons een idee van hoe de game eruit ziet en hoe deze speelt. Streamers Wheels en Jordan namen Yuan Shao en zijn factie in handen in een stroom die een paar uur duurde.

 

De stream begon met Wheels en legde de karakterspecialisatie van Yuan Shao uit, wat hem 5 extra moraal oplevert en hem in staat stelt om een zwakkere kapitein te werven en de wervings- en onderhoudskosten voor het gevolg van die kapitein met 50% te verminderen. Wheels toont dan een snelle strijd waarbij de AI hem uitdaagt tot een een-op-een kapiteinsduel dat blijkbaar een logische tactische keuze was voor de AI, aangezien Wheels twee heldenkarakters had terwijl de AI er maar één had.

 

U kunt de volledige stroom hieronder bekijken:

 
 

De grafieken van de game, van de gebruikersinterface tot de modellen zien er fantastisch uit, hoewel sommige animaties nog steeds wat werk nodig hebben. Er was ook een raar moment in het eerste gevecht waarbij de vijand al gerouteerd was maar het duel tussen de kapiteins ging nog steeds door. Bovendien leek het een beetje vreemd dat terwijl de streamers specifiek zeiden dat ze voor de moeilijkheidsgraad ‘Hard’ kozen, een groot aantal gevechten slechts enkele minuten duurde.

 

Met slechts een maand voor de release van de game is het moeilijk voor te stellen hoe Creative Assembly de gameplay-problemen op tijd kan oplossen. Toch kan het een heel andere ervaring zijn als je degene bent die speelt. Persoonlijk geef ik er de voorkeur aan dat ze de lancering uitstellen om ervoor te zorgen dat ze genoeg tijd hebben om een deel van de feedback aan te pakken die ze tijdens de stream hebben ontvangen.

 

Total War Three Kingdoms wordt op 7 maart uitgebracht voor pc. Spelers die de game binnen 1 week na release vooraf bestellen of kopen, krijgen de Yellow Turban Rebellion DLC gratis. Ook staan er een paar extra streams gepland aanstaande woensdag en de woensdag daarna om 15:00 GMT / 4PM CEST.