Trek naar Yomi: 7 feiten over de actie-avonturen titel van Devolver

19 mei 2022 om 11:46 in Gaming News met no comments

Trek naar Yomi is nu verkrijgbaar, en wij brengen je 7 snelle feiten die van deze game een must-have in je bibliotheek maken.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  
 

Trek to Yomi is eindelijk gelanceerd op PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, en Xbox One, en Devolver Digital heeft een korte trailer uitgebracht waarin een aantal interessante feiten over de game worden uitgelicht.

 

OVER TREK NAAR YOMI


 

Trek naar Yomi is een filmische samurai action-adventure game met de protagonist Hiroki. Hij is een zwaardvechter die aan zijn stervende meester heeft gezworen dat hij degenen van wie hij houdt en zijn stad tegen alle gevaren zal beschermen.

Gebonden door zijn gelofte te midden van een tragedie, maakt hij een heldhaftige terugkeer naar zijn stad om de belofte na te komen die hij niet is nagekomen.

 

 

7 FEITEN OVER TREK NAAR YOMI


 

1. Ontwikkeld door Leonard Menchiari en Flying Wild Hog

 

Trek naar Yomi is gemaakt door Leonard Menchiari, regisseur en schrijver achter The Eternal Castle, en de Poolse ontwikkelaar Flying Wild Hog die onder andere heeft gewerkt aan Shadow Warrior 3.

  trek to yomi cd key price comparison
 

2. Single-player actie-avontuur

 

Speel als de jonge zwaardvechter Hiroki die op reis gaat om degenen te confronteren die zijn dorp hebben vernietigd.

  What is trek to yomi?
 

3. Het spel speelt zich af in het Japan van de Edo-periode

 

Trek naar Yomi speelt zich af in Japan tijdens de Edo periode. De ontwikkelaars combineerden Shinto-mythologie met historisch Japan om het verhaal en thema van het spel te creëren. Het team werkte samen met een Japanse historicus om de dialoog in het spel aan te passen aan de periode.

  buy trek to yomi cd key
 

4. Geschatte gameplay op 4 – 6 uur

 

Trek to Yomi is gemaakt om een kleinschalig spel te zijn, en game director Marcin Kryszpin onthulde dat spelers in staat zullen zijn om het spel in ongeveer 5 uur te voltooien.

  trek to yomi cd key low price
 

5. Drie moeilijkheidsgraden + een vrij te spelen moeilijkheidsgraad

 

Als je het spel in een van de drie moeilijkheidsgraden uitspeelt, speel je een extra moeilijkheidsgraad vrij waarin Hiroki onmiddellijk sterft als hij geraakt wordt.

  trek to yomi on xbox game pass
 

6. Hommage aan de legendarische filmregisseur Akira Kurosawa

 

Trek to Yomi is geïnspireerd op de klassieke samoerai-films van Akira Kurosawa. Daarnaast is de side-scrolling 2D gameplay gebaseerd op stomme films uit de jaren 1920 tot 1930.

  how long is trek to yomi?
 

7. Het spel ondersteunt 4K en 60 FPS op Xbox Series X|S en PS5

 

Trek naar Yomi is ontwikkeld met current-gen consoles in gedachten, want het ondersteunt 4K-resolutie bij 60FPS op de Playstation 5 en Xbox Series.

  trek to yomi 4k 60fps
 

Voeg Trek to Yomi vandaag nog toe aan je games bibliotheek door het hier bij Allkeyshop tegen de beste prijs te kopen. Bekijk deze aanbiedingen:

 

 

RELEVANTERE ARTIKELEN