Warlords of New York Expansion Coming to The Division 2

13 februari 2020 om 16:15 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Voor het geval je het vergeten bent, Ubisoft onthulde dat ze een vrij slecht jaar hadden in oktober als gevolg van twee wedstrijden in het bijzonder – Ghost Recon Breakpoint en The Division 2. Breakpoint was een buggyzooi die bij de lancering van het spel sijpelde van de gulzige microtransactie, maar The Division 2 was in de meeste opzichten een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, maar slaagde er nog steeds niet in om de verwachte verkoopcijfers op te krikken.Nou, Ubisoft heeft duidelijk niet opgegeven op The Division 2 omdat het net een gloednieuwe uitbreiding heeft aangekondigd voor het komende jaar in maart. De ontwikkelaars zetten de heropleving van het spel in op het onvoltooide verhaal van Aaron Keener en zijn band van afvallige agenten uit de eerste wedstrijd. Warlords of New York neemt spelers mee terug naar het centrum van Manhattan voor een reeks missies om Keener voorgoed neer te halen.

Je kunt het verhaal van de uitbreiding en de personagetrailer hieronder bekijken:

 

Keener heeft vier andere schurkenstaten als zijn luitenanten gerekruteerd, wat betekent dat je ze allemaal eerst moet uitschakelen voordat je de laatste confrontatie aangaat. Dat betekent ook dat de nieuwe kaart van New York in vier zones wordt verdeeld, die elk door een van Keener’s luitenanten worden gecontroleerd.

Ubisoft pronkt ook met 10 minuten bewerkte gameplay met commentaar tijdens de onthullingsstroom van de uitbreiding. U kunt het hieronder bekijken:

 

De uitbreiding introduceert ook enkele belangrijke veranderingen in het spel, waaronder het verhogen van de levelcap van 30 naar 40, het reviseren van het versnellingssysteem, het introduceren van een nieuw “Infinite Progression System”, en het toevoegen van een nieuwe Legendarische moeilijkheidsgraad.

Warlords of New York lanceert op 3 maart. De Divisie 2 spelers kunnen de uitbreiding aanschaffen als een add-on, terwijl nieuwe spelers het gebundeld kunnen krijgen met het basisspel en met of zonder de Year 1 Pass.


AllKeyShop Rewards Program