Win een cadeaubon van $50 om $50 te besparen op Lies of P – Allkeyshop Fanatical Giveaway

23 september 2023 om 10:10 in Wedstrijd met Geen reacties

Samen met onze officiële partner Fanatical hebben we deze week een speciale weggeefactie georganiseerd. Doe mee en maak kans op een cadeaubon van $50 om $50 te besparen op het spannende nieuwe spel in Soulslike-stijl, Lies of P!

  Lies of P Game Key Giveaway 2023    

Lees dit bericht in :

   

September blijkt een gouden maand te zijn voor weggeefacties.

Sinds begin deze maand heeft Allkeyshop talloze game key weggeefacties gehouden op Discord, de website, sociale media en in samenwerking met Twitch. We hebben spellen zoals Starfield en PAYDAY 3 weggegeven aan gelukkige gamers.

En nu we het einde van de maand naderen, zijn deze weggeefevenementen nog lang niet voorbij! We hebben er nog drie te gaan, en de eerste op de lijst is de Fanatical-cadeaubon voor Lies of P!

   
 
 

Hoe win je de korting op de Lies of P CD-sleutel?

Een van de weggeefevenementen van deze week is met onze officiële partner Fanatical. Het is heel eenvoudig om mee te doen en het is helemaal gratis!

Volg gewoon Allkeyshop en Fanatical op Twitter en retweet de onderstaande post. Wees er snel bij, want deze weggeefactie eindigt morgen, op 24 september 2023!

       
 

Waar kan ik Lies of P gratis spelen?

Lies of P werd gelanceerd als een day-one-titel op Game Pass. Dus als je een actief abonnement hebt, kun je Lies of P gratis spelen!

 
 

Waar kan ik Lies of P CD-sleutel goedkoop kopen?

Heb je het evenement gemist? Maak je geen zorgen, want je kunt Lies of P ook kopen tegen de laagste prijs met behulp van Allkeyshop!

Bespaar aanzienlijk door eenvoudigweg onze prijsvergelijkingstool te gebruiken om te zien waar en voor hoeveel je de goedkoopste Lies of P-game key kunt kopen. Het toont de huidige prijzen, winkelbeoordelingen en betaalmethodetarieven voor PayPal en creditcard, en een prijsgeschiedenistabel zodat je eventuele prijsdalingen kunt voorspellen.

Je kunt ook exclusieve kortingscodes van Allkeyshop toepassen bij geselecteerde verkopers voor extra besparingen! Deze deal is de beste alternatief om meteen een gratis Lies of P CD-sleutel te winnen!

   

Volg ons op Discord om direct meldingen te ontvangen wanneer er weggeefacties zijn!

 
 

RELEVANTERE ARTIKELEN