World War 1 Shooter Isonzo Nu Beschikbaar op Xbox Game Pass

14 juni 2024 om 08:56 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Brute loopgravenoorlog en historische offensieven wachten op je in Isonzo. Speel nu gratis met Game Pass en ervaar de unieke verschrikkingen van de Grote Oorlog.News Presented by Allkeyshop

Isonzo is een first-person shooter videogame die zich richt op teamgebaseerde multiplayergevechten aan het Italiaanse front van de Eerste Wereldoorlog. Het is het vervolg op Verdun en Tannenberg, andere Eerste Wereldoorlog games ontwikkeld door BlackMill Games.

Isonzo bevat intense wedstrijden met 48 spelers waarin je vecht om de controle over doelen op kaarten gebaseerd op historische locaties. De game legt de nadruk op authenticiteit met wapens, uniformen en omgevingen die allemaal zijn gerecreëerd op basis van uitgebreid onderzoek.

De game biedt een verscheidenheid aan spelmodi, waaronder Offensive, een ervaring met meerdere kaarten die je door verschillende stadia van een groot offensief voert. Er is ook Frontline, een meer traditionele capture-the-flag modus, en Domination, waarin spelers specifieke punten op de kaart moeten beheersen.
Speel Isonzo Gratis met Game Pass

Als je een actieve Game Pass-abonnement hebt, kun je vanaf 13 juni 2024 gratis beginnen met het spelen van Isonzo. Het zal beschikbaar zijn om te spelen op Game Pass voor PC en Console.

Isonzo is de tweede game die vandaag aan de dienst wordt toegevoegd. Eerder werd de survival horror game van 2022 The Callisto Protocol toegevoegd aan GP en is beschikbaar op PC, Consoles en Cloud Gaming.De game markeert het einde van de eerste golf van Game Pass toevoegingen deze maand. Wat betreft de tweede golf, is alleen Still Wake Deep bevestigd. Maar aangezien we klaar zijn met de eerste golf en we midden in de maand zitten, zouden we snel de bijgewerkte lijst van titels moeten krijgen die zich bij de dienst zullen voegen voor de resterende dagen van juni.

Bekijk ook de games die Game Pass op 15 juni verlaten, waaronder Bramble The Mountain King en Rune Factory 4 Special, onder anderen. Er is nu zeker niet genoeg tijd om deze games te voltooien, dus geniet gewoon van de 20% korting op Game Pass die je kunt krijgen.

Waar kan ik de goedkoopste Isonzo game keys kopen?

Allkeyshop kan je helpen enorme besparingen te behalen bij de aankoop van videogames zoals Isonzo, gewoon door gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Het zal je helpen de goedkoopste prijs van videogames in real-time te vinden!

Ontdek de Isonzo-ervaring nu – Vergelijk CD Key prijzen op Allkeyshop.

Om je besparingen nog verder te verhogen, kun je de exclusieve Allkeyshop kortingscodes toepassen bij geselecteerde verkopers die je ook in de tool zult zien. Maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!

Het veilig kopen van goedkope game keys is ons hoofddoel, dus je zult niet alleen de laagste prijzen van game keys zien, maar ook informatie krijgen over prijsverloop, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.Of waarom probeer je Game Pass of Playstation Plus niet een maand om alle voordelen en voordelen ervan te ontdekken?ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN