WRC 10 gaat van start met historisch Colin McRae-evenement

15 september 2021 om 13:27 in Gaming News met no comments

WRC 10, de officiële FIA World Rally Championship videogame van ontwikkelaars Kylotonn en KT Racing, is officieel gelanceerd met een exclusief in-game Colin McRae event.

Door    Daniel  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

WORD EEN LEGENDE


 

WRC 10 is nu uit, en iedereen die de Standard of Deluxe Edition van de game pre-ordered, dan kan je deelnemen aan één van Colin McRae’s meest beroemde en controversiële overwinningen.

  Find best WRC 10 deals online  

Het evenement bevat de Rally Sanremo van 1997. Colin McRae en co-coureur Nicky Grist versloeg team genoten Piero Liatti en Pons Fabrizia nadat Subaru het op beruchte wijze zo had geregeld dat McRae de voorsprong in het kampioenschap van Tommi Mäkinen kon afsnoepen.

In het in-game evenement kun je achter het stuur kruipen van McRae’s 1997 Subaru Impreza en deelnemen aan een van de meest gedenkwaardige momenten van de sport.

  buy WRC 10 cheap Cd key  

Als je WRC 10 niet hebt voorbesteld en op pc zit, kun je nog steeds deelnemen aan het evenement, maar dan moet je de game wel binnen de komende twee weken kopen en spelen.

Als je het Sanremo-evenement mist, zijn er nog meer dan twintig andere historische evenementen beschikbaar waarvoor je geen pre-order hoeft te plaatsen.

  purchase WRC 10 game key best deal  

De andere evenementen omvatten legendes uit het verleden en recente tijden, waaronder Sébastien Loeb, Sébastien Ogier, Walter Röhrl, Ari Vatanen, en Petter Solberg


 

GOEDKOPE WRC 10 CD KEY OP ALLKEYSHOP


 

WRC 10 is nu te koop op Xbox One, Xbox Series X en Series S, PlayStation 4, PlayStation 5, en PC. Er is ook een Nintendo Switch-versie die op een later tijdstip uitkomt.

Je kunt al het laatste gamenieuws en goedkope WRC 10 CD sleutels vinden op Allkeyshop.com.

Onze geverifieerde sleutel verkopers op onze winkelpagina’s hebben de beste deals en de laagste prijzen voor game sleutels, cadeaubonnen, prepaid kaarten, antivirus software en besturingssystemen.

       

RELEVANTERE ARTIKELEN