WRC 10 – Nieuwe trailer over de carrière van Sébastien Loeb

14 juli 2021 om 14:50 in Gaming News met no comments

Tijdens de recente Nacon Direct 2021 is een nieuwe trailer voor WRC 10 vrijgegeven. De trailer focust op de carrière van de legendarische rally rijder Sébastien Loeb.

Door    Author Merc  Merc  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :


 

In de video, met dank aan KT Racing en Nacon, is Sébastien Loeb te zien. Volgens de makers viert WRC 10 50 jaar rallysport, en brengen ze een gloednieuwe jubileumeditie uit.

“Herbeleef de meest intense momenten uit de carrière van Sébastien Loeb, van zijn overwinning in de Rally Duitsland van 2002 tot de Rally Zweden van 2004 en de Rally de España van 2018,” aldus de ontwikkelaars.


 

TEAMS EN KLASSEMENTSPROEVEN


 

WRC 10 CD Key Compare Prices

 

WRC 10 is de officiële licentie titel van het huidige seizoen. Deze game bevat de 52 huidige teams en meer dan 120 klassementsproeven.

Het bevat ook niet alleen de talrijke voertuigen van het huidige seizoen, maar ook 20 legendarische voertuigen van bekende fabrikanten zoals Subaru, Mitsubishi, Lancia en Toyota.

Spelers kunnen zich ook verheugen op de herziene physics engine van de game, met verbeteringen zoals complexere aerodynamica, een realistischere remwerking en meer.


 

WANNEER KOMT WRC 10 UIT?


 

De game komt op 2 september uit voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo’s Switch.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN