Yakuza Kiwami 2 nu uit op Steam, Lanceer Trailer gegeven

Door Rhyn uit mei 10, 2019 Blog met Geen commentaar
Yakuza Kiwami 2  

Yakuza Kiwami 2 is eindelijk op de PC via Steam, maar het was niet echt zo lang een wachten overweegt de eerste wedstrijd kwam pas op Steam afgelopen februari. We hebben eerst gehoord van de haven toen het was een soort van gelekt door een paar weken van de rug, met Sega het doen van een ambtenaar blijkt bijna net na.Het spel vindt plaats een jaar na de gebeurtenissen van de eerste. Fans van de serie zal vinden dat de remake trouw blijft aan het verhaal van Yakuza 2, met de ontwikkelmachines het nemen van grote zorg in het herscheppen van elke scène in de nieuwe motor. Het vorderen door de belangrijkste verhaallijn staat spelers toe om hoofdstukken in een extra verhaal wijze te openen genoemd Majima saga, welke centra rond Goro Majima.

U kijken naar de volledige Launch Trailer hieronder:

 

Yakuza Kiwami 2 is een volledige remake van Yakuza 2 in de Dragon engine-de motor gebruikt voor Yakuza 6. Dit is de eerste PC-poort met behulp van de nieuwe motor en zal beschikken over ondersteuning voor maximaal 4K resolutie, ontgrendeld framerates, aanpasbare controles en een breed scala van grafische opties.

Yakuza Kiwami 2 is nu op Steam. Het spel gelanceerd voor de PlayStation 4 vorig jaar.


OOK OP CDKEYPT NIEUWS


Top PC Game Uitgaven voor Mei 2019

 

Top PC Game Uitgaven voor Mei 2019: Hier zijn de heetste aankomende titels lanceren dit kan, samen met onze beste deals voor elk een.


AllKeyShop Rewards Program