Kopen Dead Island CD Key Goedkoop Prijzen Vergelijken

Wat is de Array CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Array rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Array PC?

Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
31 mei 2016
Officiële website
Ontwikkelaar
Techland
Uitgever
Deep Silver
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur RPG Zombies Survival FPS ... Horror Co-op Open wereld Ontwerpen Firstperson Onlineco-op Multiplayer Survivalhorror Singleplayer Bloederige taferelen Gewelddadig Naaktheid Vrouwelijke hoofdrol Controller

OVER DIT SPEL


Dead Island is een actie open wereld survival role playing game. Het is ontwikkeld door Techland en uitgegeven door Deep Silver.

  • Welkom op het eiland Banoi. Een prachtig tropisch eiland met talloze stranden, helder blauw water en weelderige regenwouden die zijn geteisterd door hersenloze, vleesetende zombies. Niets is leuker dan een zombie-apocalyps op een tropisch eiland.
  • Kies uit vier beschikbare overlevenden en vind een manier om te ontsnappen aan het vervloekte eiland.
  • De strijd is gecentreerd op melee en je moet overleven met elk wapen dat je in je omgeving kunt vinden.
  • Crafting zal ook een rol spelen in de vraag of je het spel overleeft. Leer je wapens te maken en heb een kans om te leven.

Definitive Edition:


Geniet van het geherdefinieerde zombie spel dat volledig geremasterd is. Deze editie wordt ook geleverd met alle eerder gelanceerde DLC.

GOTY Edition:


Inclusief het spel, Bloodbath Arena DLC, Ryder White DLC, en Blueprint “The Ripper” Weapon.

  • Bloodbath Arena omvat 4 verschillende arena’s die nieuwe uitdagingen bieden voor zowel de solo- als de coop-modus. Maak kennis met ervaringspunten en items en plaats ze in de ranglijst van de klassementen.
  • Ryder White laat spelers de zombie-uitbraak opnieuw beleven, maar dan door de ogen van de schurk. Kom te weten wat Ryder White’s motieven zijn voor zijn beslissingen.
  • Blueprint “The Ripper” Weapon laat spelers The Ripper wapen maken dat een combinatie is van een honkbalknuppel en een buzz saw.

Collection Edition:


Inclusief de Dead Island Retro Revenge, Definitive Edition, en de Riptide Definitive Edition.

  • Dead Island Retro Revenge
    • Red Max’s kat in deze 16-bits retro wraakactie in Californië. Dood hordes zombies en corrupte soldaten met behulp van superwapens.
  • Definitieve Editie
    • Geniet van het geherdefinieerde zombie spel dat volledig geremasterd is. Deze editie wordt ook geleverd met alle eerder gelanceerde DLC.
  • Riptide Definitieve Editie
    • Ga verder met het verhaal van Outbreak voor een ander paradijs dat naar de hel gaat, maar dan volledig geremasterd.

Platinum Edition:


Inclusief de Bloodbath Arena DLC, een speciaal wapen “the ripper”, ULC Brain Wave Bomb, Digital Fan Kit, de OST van het spel, en een gids van 300 pagina’s.

  • Bloodbath Arena bevat 4 verschillende arena’s die nieuwe uitdagingen bieden voor zowel de solo- als de coop-modus. Je kunt ervaringspunten en -items plunderen en een plaats in de ranglijst innemen.

Minimum:


  • OS: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i5-2500 3.3 GHz, AMD FX-8320 3.5 GHz
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 10 GB
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti, AMD Radeon HD 6870
  • DirectX: 11

Aanbevolen:


  • OS: Windows 7 / 8  / 8.1  / 10 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i5-4670K 3.4 GHz, AMD FX-8350 4.0 GHz
  • RAM: 8 GB
  • HDD: 10 GB
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 780, AMD Radeon R9 290 (2GB VRAM)
  • DirectX: 11

Dead Island Retro Revenge DLC


Dead Island Retro Revenge laat spelers Max’s kat redden in deze 16-bits retro wraak die zich afspeelt in Californië. Dood hordes zombies en corrupte soldaten met behulp van superwapens.

Definitive Edition DLC


Definitive Edition laat spelers genieten van het geherdefinieerde zombiespel dat volledig geremasterd is. Deze editie wordt ook geleverd met alle eerder gelanceerde DLC.

Riptide Definitive Edition DLC


Riptide Definitive Edition laat spelers het verhaal van Outbreak voortzetten voor een ander paradijs dat naar de hel gaat, maar volledig geremasterd.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Dead Island. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play Dead Island in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Bundle
Collection
Definitive Edition
Definitive Collection
Game Of The Year Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Dead Island

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Dead Island op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Dead Island uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

8 comments 0 0 0 0 0 1 6 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen