Hoe CDKeyNL.nl werkt

how allkeyshop works  

CDKEYNL.NL IS DE NAAM VAN ONZE VERGELIJKINGSSITE

(EU: Allkeyshop, US:CheapDigitalDownload, FR:Goclecd, IT:Cdkeyit, DE:KeyforSteam, ES:Clavecd, NL:Cdkeynl, PT:Cdkeypt).

ONZE VERGELIJKINGS ENGINE HEEFT ALS DOEL SPELERS TE VOORZIEN VAN DE BEST BESCHIKBARE PRIJZEN VOOR DE BESTE GAMES OP DE MARKT.

 

WAAR HALEN DE WINKELS DIE WE VERGELIJKEN HUN GAME KEYS VANDAAN?

ALLE sleutels worden geleverd door de ontwikkelaars en ALLEEN de ontwikkelaars kunnen geldige CD sleutels maken. Deze keys worden verkocht aan verschillende verkopers aan platformen zoals Steam, Origin, Uplay of aan groothandels en online winkels die je op onze sites kunt vinden.

WAAROM ZIJN DE GAMES HIER GOEDKOPER DAN OP STEAM?

Er zijn vele redenen waarom een spel goedkoper zou zijn op onze sites dan op Steam, maar het kan worden teruggebracht tot twee belangrijke factoren – de concurrentie tussen meerdere winkels omdat ze vechten om het spel te verkopen voor hun concurrentie en het feit dat ze digitale producten verkopen.  De prijzen op deze online winkels kunnen goedkoper zijn omdat de verkopers niet hoeven te betalen voor zaken als een fysieke winkel, retourzendingen, en lokale reclame, ze zullen ook vaak voordeel halen uit de globalisering van een spel regio slot en het spel kopen voor een land waar het goedkoper is.

 

Uiteindelijk zullen de ontwikkelaars altijd hetzelfde verdienen, ongeacht waar het spel wordt verkocht.

 

IS HET VEILIG OM EEN CD-SLEUTEL TE KOPEN?

ALLE winkels die op onze vergelijkingssites staan, worden regelmatig anoniem getest door ons team. Je kunt ook zelf winkels beoordelen en beoordelingen lezen die door andere gebruikers zijn achtergelaten op de pagina van elke winkel (lijst met winkels). Een winkel die te veel negatieve beoordelingen ontvangt, wordt onmiddellijk geschorst van onze sites en we starten onmiddellijk een onderzoek en beoordeling van die winkel om te beslissen of het kan blijven worden gepromoot op onze sites.

Wij zijn trots op de veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de service van alle winkels die wij promoten.

Sommige winkels worden niet op onze sites gepromoot omdat we vinden dat ze niet voldoende veiligheid bieden, onvoldoende ondersteuning bieden, of zelfs een te grote vertraging hebben tussen aankoop en levering. Dit zijn allemaal onaanvaardbaar en de winkels die op deze gebieden falen voldoen gewoon niet aan de zeer hoge standaard die wij voor onze gebruikers vragen. Dit gezegd zijnde, is het belangrijk om op te passen voor sites die “vreemde aanbiedingen” doen of “fantastische prijzen” aanbieden – Het is niet zo ongewoon om gebruikers te vinden die klagen over bedrogen te zijn na hun aankoop wanneer winkels zulke “aanbiedingen” promoten.

Daarom raden wij u ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken.

Wij hebben ons uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat u geen problemen ondervindt bij het doen van uw aankoop, en in het zeldzame geval dat er zich toch een probleem voordoet, zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij zijn er voor u en uw belangen en zullen u steunen over de winkel waar u uw aankoop heeft gedaan.

 

Klik Hier Voor De Meest Vertrouwde Winkels Beoordeeld Door Onze Gebruikers

 

WAAROM ONS VERTROUWEN?

Alle winkels die wij aanbieden zijn zorgvuldig gecontroleerd door ons hardwerkende team om ervoor te zorgen dat zij in staat zijn om het hoogste niveau van klantenservice te bieden dat onze gebruikers verwachten. In plaats van ons op ons woord te geloven, hebben we ook een pagina met winkelbeoordelingen gemaakt, zodat onze gebruikers hun feedback kunnen schrijven zodat anderen die kunnen zien voordat ze bij die winkel kopen.

   

CD Key Store Beoordelingen, Coupons en Informatie

We denken dat het ongelooflijk belangrijk is om alle winkels die we aanbieden te beoordelen om de kwaliteit en de klantenservice van elke winkel te verbeteren.

– Iedereen is welkom en wordt aangemoedigd om een volledige review te schrijven over hun ervaring met een winkel.

– Alle winkels worden regelmatig door ons team anoniem getest, maar met behulp van de beoordelingen van gebruikers kunnen we veel meer te weten komen over een winkel en zijn prestaties.

We hebben deze winkelbeoordeling pagina’s gemaakt, zodat iedereen openlijk kan discussiëren en een winkel en zijn ervaring ermee kan beoordelen. Op deze manier kunnen wij, als community, de hoogste kwaliteit in service vinden en behouden bij het kopen van onze favoriete games. We gebruiken ook de beoordelingen van onze gebruikers om ons te helpen beslissen of een winkel bij ons in de kijker moet blijven staan.

We testen ook regelmatig winkels die niet in onze prijsvergelijker zitten om informatie en reviews te verzamelen over alle winkels in de wereld om onze gebruikers meer informatie te geven over een winkel voordat ze er een aankoop doen. Wij doen dit in de hoop dat gebruikers gewaarschuwd kunnen worden of een winkel die wij nog niet hebben toegelaten in ons systeem te vertrouwen is of niet.

 

We hebben winkels in twee categorieën geplaatst wanneer we ze beoordelen:

 

Deze winkels hebben voldaan aan de criteria die wij stellen en wij zijn ervan overtuigd dat hun niveau van dienstverlening voldoet aan de hoogste standaard die onze gebruikers verdienen.

Na het voldoen aan onze criteria krijgen deze winkels een positie op onze aanbevolen verkopers en een (Allkeyshop Certified) sticker om te laten zien dat de verkoper een hoge reputatie heeft bij ons en onze gemeenschap.

Deze winkels hebben niet voldaan aan de criteria die wij eisen en staan niet op onze vertrouwde winkels pagina. We blijven regelmatig winkels testen om hun vooruitgang te controleren en om te zien of ze voldoen aan de criteria die nodig zijn om naar onze vertrouwde winkels pagina te worden verplaatst.

De criteria waaraan voldaan moet worden zijn onder andere levering, beschikbaarheid, kwaliteit van de antwoorden van de klantenservice, vertraging van de klantenservice bij het beantwoorden, bedrijfsinformatie, aantal werknemers en tot slot moet een winkel een ervaren verkoper zijn die al meerdere bestellingen heeft uitgevoerd.

Een nieuwe winkel zal in het begin niet vertrouwd worden en zal in plaats daarvan regelmatig getest worden totdat wij tevreden zijn. Wij hebben deze criteria opgesteld om u, de gamer, te beschermen.

Wij moedigen elke gebruiker die van een van de winkels op onze sites heeft gekocht aan om de aankoop te beoordelen en de winkel te beoordelen – op deze manier kunnen we elkaar helpen om de beste deals te vinden bij de beste winkels.

Wij zijn ervan overtuigd dat alle winkels op Allkeyshop betrouwbaar zijn met een hoog niveau van klantenservice en het product kunnen leveren dat de klant heeft gekocht, waardoor het een snel en gemakkelijk proces is om game sleutels te kopen.

Comments for this post are closed

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards