Hoe CDKeyNL.nl werkt

How Allkeyshop Works

Lees dit bericht in :

 

De ALLKEYSHOP vergelijkingsmachine geeft je de beste prijs voor de beste videogames!

 

WAAR HALEN VERKOPERS VAN CD-SLEUTELS HUN GAME SLEUTELS VANDAAN?


CD-sleutel verkopers, verkopers en sites krijgen hun game keys voor platformen zoals Steam, Origin, en Epic Games, van groothandels of online winkels.

ENKEL ontwikkelaars en uitgevers kunnen geldige CD keys maken voor hun games.

WAAROM ZIJN GAMES GOEDKOPER OP ALLKEYSHOP DAN OP STEAM?


Het is waar! CD keys voor Steam en andere platformen zijn vaak goedkoper om te kopen bij Allkeyshop.

De winkels die te vinden zijn op Allkeyshop kunnen Steam keys goedkoper verkopen omdat ze niet hoeven te betalen voor zaken als een fysieke winkel en lokale reclame en kunnen profiteren van regionale prijzen.

Online winkels en verkopers concurreren ook met andere online CD key verkopers, wat de prijs van video games naar beneden drijft omdat ze verkopen willen maken.

De ontwikkelaars zullen altijd hetzelfde verdienen, of je het nu op Steam koopt, in een winkel of via een online winkel.

  how allkeyshop works

IS HET VEILIG OM EEN CD-SLEUTEL TE KOPEN?


Absoluut! Ons ongelofelijke verificatie team test regelmatig elke winkel op Allkeyshop en zijn vergelijkingssites.

U kunt zelfs de review score controleren en reviews lezen die door andere gebruikers op de pagina van de winkel zijn achtergelaten of de rating van elke winkel hier controleren.

Als een online winkel te veel negatieve beoordelingen krijgt, verwijdert ons team die winkel onmiddellijk van al onze sites.

We doen dan een grondig onderzoek voordat we beslissen of we doorgaan met het promoten van de winkel of dat we hem helemaal verwijderen van Allkeyshop.

Wij zijn enorm trots op de veiligheid, betrouwbaarheid en service kwaliteit van alle winkels die wij promoten op onze sites.

Het kan zijn dat wij winkels niet op onze sites promoten omdat zij niet de noodzakelijke veiligheid, klantenservice en korte levertijd hebben die Allkeyshop gebruikers verdienen.

Winkels moeten met succes een zeer hoge standaard van kwaliteit en service laten zien die wij eisen voor onze gebruikers.

Natuurlijk is het belangrijk om op te merken dat sites “vreemde deals” of “fantastische prijzen” kunnen aanbieden die niet altijd echt zijn – pas op voor beoordelingen van gebruikers die een site als misleidend bestempelen.

Dit is slechts één van de vele redenen waarom wij het gebruik van onze prijsvergelijker ten zeerste aanbevelen.

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u geen problemen tegenkomt bij de aankoop van uw spellen.

In het zeldzame geval dat er zich een probleem voordoet, zorgen we ervoor dat het snel wordt opgelost, en ons ondersteuningsteam staat je bij elke stap bij het zoeken naar een geldige code of een terugbetaling.

Bekijk de lijst van de meest betrouwbare winkels beoordeeld door onze gebruikers

Allkeyshop Trusted Stores

WAAROM ONS VERTROUWEN?


Elke winkel die op onze sites staat, wordt zorgvuldig gecontroleerd door ons ongelooflijke team om het hoge serviceniveau te garanderen dat onze gebruikers verwachten.

Maar geloof ons niet op ons woord! U kunt gebruikersbeoordelingen en feedback voor elke verkoper bekijken op de pagina Winkelbeoordelingen.

 

CD KEY STORE REVIEWS, COUPONS & INFORMATIE:

 

We weten dat het essentieel is om alle winkels die we aanbieden te beoordelen om de kwaliteit en uitstekende klantenservice van elke online verkoper te behouden.

Daarom moedigen we gebruikers aan om reviews te schrijven over hun ervaringen na het kopen van games bij een winkel die op onze sites staat.

Elke winkel wordt regelmatig door ons team anoniem getest, en met behulp van uw recensies kunnen we veel meer te weten komen over een winkel en zijn prestaties.

We hebben onze winkelbeoordeling pagina’s gemaakt zodat onze ongelooflijke community positieve en negatieve ervaringen kan delen en kan helpen de hoogste kwaliteit van dienstverlening te handhaven.

We testen ook regelmatig winkels die niet in onze prijsvergelijker voorkomen en verzamelen informatie en beoordelingen zodat gebruikers weten of ze te vertrouwen zijn bij het doen van een aankoop of niet.

 

WE PLAATSEN WINKELS IN DE VOLGENDE TWEE CATEGORIEËN WANNEER WE ZE BEOORDELEN

 

Elke spel verkoper en CD sleutel winkel op onze aanbevolen lijst voldoet aan het niveau van service en prestatie criteria die wij eisen.

Wij geven een Allkeyshop Certified sticker aan de verkopers met een uitstekende reputatie bij de Allkeyshop gemeenschap en ons.

Deze winkels moeten nog aan de criteria voldoen en staan daarom niet op onze vertrouwde pagina.

We blijven winkels testen en controleren hun vooruitgang om te zien of ze klaar zijn om naar onze pagina voor vertrouwde winkels te verhuizen.

De tests die we uitvoeren zijn onder andere levertijd, beschikbaarheid van sleutels, kwaliteit van de klantenservice en responstijd, bedrijfsinformatie en werknemersaantallen, en of de winkel al meerdere bestellingen heeft voltooid.

We doen dit om u te beschermen, dus we vragen u om uw ervaring te delen door een winkel te beoordelen en te waarderen nadat u een aankoop hebt gedaan.

Op deze manier helpen we elkaar om de beste games tegen de laagste prijzen te vinden.

We zijn ervan overtuigd dat alle winkels op Allkeyshop betrouwbaar zijn, een uitstekende klantenservice hebben, en een bestelling snel en gemakkelijk kunnen afleveren.

 
ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen