FIFA 20 Carrièremodus Volgende patch zal de carrièremodus nog niet herstellen

1 oktober 2019 om 06:33 in Blog met Geen reacties
 

Lees dit bericht in :

Als je direct in de carrièremodus van FIFA 20 bent gedoken toen het spel een paar dagen geleden werd gelanceerd, dan weet je al wat een puinhoop het is. Je hebt AI-teams die een wedstrijd openen met een opstelling van laaggekwalificeerde spelers, topteams die uiteindelijk erg laag eindigen, de UEFA Europa League en UEFA Champions League die na een paar seizoenen niet goed werken, en een paar andere teams.



Het goede nieuws is dat EA al op de hoogte is van deze problemen en zelfs een discussieplatform heeft opgezet om ze bij te houden en snel antwoorden te geven op veelgestelde vragen. Het slechte nieuws is dat het lijkt erop dat EA meer tijd nodig heeft om deze kwesties tot op de bodem uit te zoeken, zodat ze niet worden opgelost wanneer patch 1.03 in de komende paar dagen aankomt. In plaats daarvan zegt EA dat we moeten verwachten dat de fixes “”binnen een week of twee”” worden uitgerold.

Je vindt de community lead Corey Andress in zijn tweet hieronder, maar als je in de antwoorden op zijn tweet naar de discussiedraad wijst, wordt het behoorlijk vervelend.

De eerste patch van het spel, patch 1.02, arriveerde voor de lancering en verholpen een specifieke bug in de nieuwe Volta-modus die ervoor zorgde dat spelers geen Attribuut- of Skill Point-progressie kregen na een wedstrijd, en waar ze niet in staat zouden zijn om een speler te werven na het winnen van een wedstrijd. Wanneer patch 1.03 uitrolt, brengt het fixes voor het Ultimate Team en een paar gameplay-tweaks met zich mee.

FIFA 20 is beschikbaar op de pc, Xbox One en PlayStation 4. Er is ook een Legacy Edition voor de overstap, maar de nieuwe Volta-modus en andere nieuwe functies en verbeteringen ontbreken.

 

AllKeyShop Rewards Program