Sword Art Online Alicization Lycoris Opties Gedeeld In Nieuwe Aanhangwagen

18 juni 2020 om 16:30 in Blog met Geen reacties
 

Lees dit bericht in :

Sword Art Online Alicization Lycoris Maatwerk

Sword Art Online Alicization Lycoris heeft een nieuwe trailer laten vallen door Bandai Namco, met speelbare karakters en aanpassingsmogelijkheden.



Sword Art Online Alicization Lycoris is ingesteld om een nauwkeurige hervertelling van de anime serie te zijn. In navolging van Kirito zullen de spelers zich in de Onderwereld bevinden, een virtuele wereld die in de Alicisatie verhaallijn van de anime voorkomt.

De officiële pagina van het spel op bandainamcoent.com zegt dat het spel trouw zal zijn aan het originele werk: “Kirito is ontwaakt in een mysterieuze, maar op de een of andere manier bekende virtuele wereld waar AI’s zich gedragen als mensen. In deze wereld ontmoet Kirito een jongeman genaamd Eugeo. Ze maken een belofte waar hun lot snel verstrengeld zal raken. Om die belofte na te komen en bij elkaar te blijven, moeten ze zich verder wagen.

De trailer laat de speelbare personages zien, Sinon, Leafa, Lisbeth en Silica, die allemaal spelers kunnen rekruteren als partijleden tijdens hun avontuur door de Onderwereld.

Spelers houden van aanpassingsopties, en in de trailer zijn enkele aanpassingen die de spelers kunnen maken, zoals aan hun avatar, pantser, kleding en wapens.

 

 

Het verkennen van de Onderwereld zal veel plezier opleveren voor de spelers en tijdens de verkenning kun je verwachten dat je kunt zwemmen, klimmen en springen als je door de gevaren heen wilt gaan.

Het spel zal alle belangrijke karakters van de serie bevatten, waaronder Kirito, Eugeo, Alice en Administrator.

Sword Art Online Alicization Lycoris wordt op 10 juli 2020 gelanceerd en is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC, met de Deluxe Edition inclusief de volledige game, de Premium Pass met 2 grote uitbreidingen en een speciaal kostuum, en 200 SAO-munten.

 

OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Sword Art Online Alicization Lycoris introduceert nieuwe personages

 

Bandai Namco heeft een nieuwe Sword Art Online Alicization Lycoris trailer gedeeld die de terugkeer van Sinon, Leafa, Lisbeth en Silica aankondigt.


AllKeyShop Rewards Program