Volgende Star Wars spel al in ontwikkeling bij Skydance

25 april 2022 om 12:50 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Skydance New Media werkt samen met Lucasfilms om de volgende Star Wars cinematic action-adventure game te ontwikkelen.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  

De volgende Star Wars game is nu in ontwikkeling, en het is onder het roer van Amy Hennig’s Skydance New Media in samenwerking met Lucasgames. Er zijn momenteel geen details over het spel, behalve dat het een “rijk filmisch actie-avontuur spel is met een origineel verhaal in het legendarische Star Wars melkwegstelsel.”

Amy Hennig kwam eerder bij het nu ter ziele gegane Visceral Games om te werken aan “Project Ragtag” dat zich afspeelt na de originele Star Wars film. Het werd helaas geannuleerd nadat Visceral Games in 2017 de deuren sloot en de ontwikkeling werd overgedragen aan EA Vancouver.

  Wie is de eigenaar van Skydance Media?  

Met dit nieuwe Star Wars-project onder Skydance, uitte Hennig haar opwinding door te zeggen: “Ik heb vaak beschreven hoe het zien van Star Wars in 1977 in wezen mijn 12-jarige hersenen opnieuw bedraadde en mijn creatieve leven en toekomst onuitwisbaar vormgaf… Ik ben opgetogen om opnieuw met Lucasfilm Games samen te werken om interactieve verhalen te vertellen in dit melkwegstelsel waar ik van hou.”

Bij Lucasfilm Games deelde Vice President Douglas Reilly mee dat ze er ook naar uitkijken om meer over het spel te delen met Star Wars fans “wanneer de tijd rijp is.” Hij voegde er ook aan toe dat hun samenwerking met Skydance “erg spannend” is vanwege hun “visie op het maken van uitnodigend, filmisch interactief entertainment.”

Star Wars fans hebben veel om naar uit te kijken op het gebied van videogames. Er zijn verschillende Star Wars games in ontwikkeling, waaronder drie games van EA (waarvan één de volgende game in de Star Wars Jedi franchise is), een andere van Ubisoft, Star Wars Eclipse van Quantic Dream, en een remake van Star Wars: Knights of the Old Republic uit 2003.

Ondertussen wordt het recent gelanceerde LEGO Star Wars: The Skywalker Saga lovend onthaald en scoort het hoog in de game hitlijsten. We hebben hier de beste deals voor je als je je CD key nog niet hebt gekocht:

 
   

RELEVANTERE ARTIKELEN