Attention

This merchant is not currently active on our website

BCDKey.com beoordelingen en waarderingen

Alle BCDKey.com beoordelingen op één pagina!

Cdkeynl verzamelt alle reviews en beoordelingen over BCDKey.com van gespecialiseerde websites zoals Trustpilot, reviews.io, sitejabber.com en nog veel meer.

Over BCDKey.com heeft u nu alle gebruikersbeoordelingen met betrekking tot deze handelaar. U zult in een oogopslag kunnen weten of deze verkoper betrouwbaar is. U kunt een beoordeling achterlaten en deze verkoper direct beoordelen in de commentaren hieronder.

Vragen en antwoorden van BCDKey.com klanten

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Lees dit bericht in :

BCDKey.com Info

Aanmaak Datum

11-05-2019

Tijdstip van levering

Instant

Valuta

$ € £ AUD CR$ $CAD zł

Online Chat Support

Ondersteuning reactietijd

Instant

Over BCDKey.com

BCDKEY is een digitale winkel voor videogames met als belangrijkste focus het aanbieden van een enorme catalogus van games tegen betaalbare prijzen, inclusief een directe levering. We werken sinds december 2019 samen met BCDKey en we hebben geen problemen gevonden met hun diensten. Ondersteuningsschema: 24/7 BCDKEY en de Identiteitscontrole: Het is mogelijk dat als uw aankoop verdacht lijkt, de verkoper van de CD-sleutel u aan een veiligheidscontrole onderwerpt. Dit kan behoorlijk vervelend zijn en u kunt tijd verliezen naast het gevoel van onrechtvaardigheid en schending van uw privacy. Elk van onze vertrouwde winkels heeft een ander beleid met betrekking tot deze veiligheidscontroles en we raden de volgende best practices aan om verdenking te voorkomen: - Gebruik geen proxy / VPN bij uw aankoop. - Als u Paypal gebruikt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres om uw account aan te maken op hun website. - Als u een creditcard gebruikt, gebruik dan dezelfde voor- en achternaam in uw bestelling op hun website.

Contact BCDKey.com

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards