Xbox Gift Card

Xbox Gift Card  

Cdkeynl.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen voor Xbox Gift Card code per Land op de markt voor digitale downloads. Wij vinden de beste sales en kortingsacties op geselecteerde winkels. Selecteer Xbox Gift Card Land die het meest bij je past.

 

kies uw land:


 
Nederland
Argentinië
Australië
Brazilië
Canada
Denemarken
Duitsland
Hongkong SAR van China
Mexico
Nieuw-Zeeland
Polen
Frankrijk
Spanje
Italië
Portugal
Saoedi-Arabië
Zuid-Afrika
Zwitserland
Turkije
Verenigd Koninkrijk
Verenigde Arabische Emiraten
Verenigde Staten
Chili
Hongarije
 
 

Vergelijk Xbox Gift Cards beste aanbiedingen over de hele wereld in verschillende landen en valuta’s. Kies het land en de valuta dat het beste bij u past. Gemakkelijk te vergelijken , krijg de beste prijs van geselecteerde online winkels om uw Microsoft portemonnee op te waarderen. Met deze digitale tegoedbon kunt u alle items in de Microsoft Store kopen, van apps en muziek tot videogames en abonnementen, geniet in een paar klikken van de verscheidenheid van hun online producten.

Wat is een Xbox live gift card?

Xbox live Gift Cards, ook bekend als Microsoft Gift Cards, geven je beste vrienden en familie toegang tot de beste games, films en apps voor PC en Xbox. Je zult ook in staat zijn om je te abonneren met Xbox LIve gold, Xbox Game Pass en Game pass Ultimate. Vergelijk prijzen en download de beste cadeaubon van het moment van geselecteerde online handelaren. Zoek op editie filters om het bedrag te vinden dat het beste bij u past.

Wat is het verschil tussen een Microsoft en Xbox Gift Card ?

Een Microsoft gift card is meer PC georiënteerd en een Xbox gift card zoals de naam het suggereert, is meer console georiënteerd. Tegenwoordig zit er geen verschil meer tussen beide, beide worden aangeboden en zijn beschikbaar als digitale code en hebben dezelfde functionaliteiten. Sommige handelaars gebruiken nog steeds Microsoft Gift Card als naam voor hun producten maar het blijft hetzelfde als de Xbox Gift Card.

KAN IK MIJN GELD TERUGKRIJGEN ZODRA HET GELD OP MIJN REKENING STAAT?

Nee, zodra de digitale sleutelcode is gebruikt en uw Microsoft-account is gecrediteerd, moet u dit geld gebruiken om items in de Microsoft Store te kopen.

KAN IK ME ABONNEREN OP XBOX GAME PASS MET EEN XBOX GIFT CARD?

Vul je microsoft portemonnee aan, vergelijk en koop een xbox gift card voor de beste prijs en abonneer je vervolgens op Live of Game pass van Xbox en profiteer van alle voordelen van deze abonnementen.

Hoe kan ik de Xbox Gift Card inwisselen?

   • Kies het land dat bij u past.
   • Vergelijk en kies de beste beschikbare aanbieding.
   • Koop de digitale sleutel voor uw product.
   • Wissel uw activeringscode in.
   • Meld u aan bij uw Microsoft-account.
   • Voer de code van de 25 tekens in en bevestig.
   • U kunt nu genieten van uw aankoop.
   

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter