10 Populaire Puzzel Spellen om je Brein te Dagen

Door Rhyn uit mei 12, 2019 Blog, Games Like / Top 10 met Geen commentaar
 

Top 10 Puzzel Spellen op PC Nu

 10. SCRIBBLENAUTS UNLIMITED

 

Scribblenauts Unlimited is een geweldige puzzel game ontwikkeld door 5th Cell media. Het wordt wijd omarmd door vele spelers om een aantal redenen. Een van deze redenen is het erin slaagt om een beroep op een breed publiek dat maakt het toegankelijk voor nieuwe spelers en veteranen gelijk. Het doet dit door het belonen van creativiteit en zeer weinigen zijn afwezig een verbeelding. Om deze reden vooral, de recensies op Steam zijn zeer positief. Het is ook geen kwaad dat het spel werd ontwikkeld door een Award-winnende franchise.


9. THE TINY BANG STORY

 

Colibri Games The Tiny Bang Story is een echt verbazingwekkend puzzel spel dat in feite de markten zelf als de functies zijn dat goed. De gameplay vindt plaats op een planeet die onlangs is getroffen door een meteoriet, het verlenen van u de eer om de redder van een anders verdomde planeet. Wat maakt deze inspanning echt leuk en spannend is uw verbeelding, creativiteit en verstand concluderen uw arsenaal. Het spel krijgt ook heel wat koele punten voor zijn toegankelijkheid aangezien er absoluut geen gekenmerkte tekst is.


8. POLY BRIDGE

 

Op 12 juli 2016, Dry Cactus geleverde spelers een boeiende en frisse brug-gebouw Simulator spel genaamd Poly Bridge. Sindsdien heeft het spel garnered reeds van fans die hun verslaving document in de duizenden zeer positieve recensies links op de Steam pagina. De belangrijkste verleiding is de fysica gebaseerde, puzzel oplossen campagne niveaus featured. Voor anderen is het de sandbox-modus waarin spelers hebben volledige creatieve vrijheid om te bouwen wat voor soort brug hun harten ‘ verlangen.


7. RIME

 

Tequila Works avontuur puzzel spel, RiME, is een van de meest gevierde titels in het genre sinds de release in mei van 2017. In het spel, krijgen de spelers te verkennen van de mooie en ruige wereld waarin hun verstand is hun meest waardevolle troef. Door effectief en consequent toe te passen zei Asset, zullen de spelers onthullen een aantal van de meest gehuld geheimen van het spel. De ontwikkelaars moeten hebben gedaan iets goeds als gevolg van meer dan 1.600 reviews, de overgrote meerderheid zijn zeer positief.


6. THE TALOS PRINCIPLE

 

The Talos Principle is nu onder de partij van games die overweldigend positieve recensies op Steam. Volgens GameSpot, “The Talos Principle is een absolute vreugde om te spelen.” Een van de redenen waarom het spel is zo sterk begunstigd is het is veelzijdig. Hoewel het is dominant puzzel-based, het wordt gespeeld vanuit een first-person perspectief, heeft Science-fiction elementen, en nog steeds slaagt om een verhaal-rijke titel. Om al deze redenen en meer, The Talos Principle is een van de meest populaire puzzel games in het genre.


5. THE WITNESS

 

Thekla, Inc.’s The Witness is een puzzel spel dat durft anders te zijn en nu dus, is een van de meest populaire games van het genre. Het spel plaatst u in de schoenen van een individu in een zeer ongelukkige hachelijke situatie. Als het individu, je ontwaken en vinden dat je gestrand op een eiland dat is al erg genoeg is, maar je hebt ook amnesie. Als je door het land wanhopig probeert om zin van je werkelijkheid te maken moet u een groot aantal uitdagende puzzels van scaling moeilijkheidsgraden.


4. HUMAN FALL FLAT

 

Human: Fall Flat is een andere titel die is toegejuicht door de massa’s voor zijn uniciteit. In het spel, spelers nemen de rol van Bob, een excentrieke held die blijft dromen over surrealistische plaatsen beladen met puzzels die hij moet oplossen als hij is om ooit een uitgang te vinden. Een belangrijke selling point van het spel is de ontwikkelsoftware gewoon u voorzien van een algemeen doel, en hoe je er is helemaal aan jou. Ook de efficiëntie waarmee u de puzzels volledig is afhankelijk van uw toepassing van verstand.


3. BABA IS YOU

 

Baba Is You is een puzzelspel dat door mensen wordt aanbeden die van de cognitieve oefening genieten het vereist. In het spel, de regels worden gepresenteerd als hardnekkige blokken die kunnen worden gemanipuleerd om fundamenteel te veranderen de mechanica van het spel. Veel van de populariteit van het spel wordt toegeschreven aan het bestaan van deze functie. Spelers kunnen nieuwe doeleinden aanwijzen om dingen blootgelegd in niveaus, die vaak leiden tot een aantal van de meest spontane en verrassende interacties.


2. PORTAL 2

 

Portal 2 heeft uitzonderlijk goed bij de lancering en blijft doen, zelfs 8 jaar na de eerste release. Sommigen beweren dat het spel had het recept voor grootheid vanaf de dag een als het had geleend inspiratie van zijn multi-Award-winnende voorganger, portal. Op Steam, Portal 2’s reviews zijn overweldigend positief. Dit komt ook als geen verrassing gezien zowel het spel en de storefront is Valve eigendom. Beschikbaar zijn op meerdere platforms ook steun in de populariteit van de titel.


1. SUPRALAND

 

Supraland is een uitzonderlijk raadsel spel dat inspiratie van enkele beste ooit vrijgegeven spelen heeft geleend, namelijk Zelda, Porta, en Metroid. De ontwikkel in principe nam de beste aspecten van elk van de genoemde titels, dan samengevoegd ze in een geweldig pakket dat is Supraland. De kwaliteit van het spel wordt weerspiegeld in de stoom van het spel reviews die zijn overweldigend positief. De volgende het spel heeft verworven sinds de release is echt opmerkelijk.


OOK OP ALLKEYSHOP NIEUWS


10 Niuwe en trending open world spellen

 

Jeuk voor een enorme wereld om te verkennen op uw eigen avontuur? Check deze nieuwe en trending open world spellen om je uren te zinken in.


AllKeyShop Rewards Program